2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

364 بازدید | 31 پست

خانوما مادرشوهر من خیلی خوبه همیشه وظیفه خودشو میدونه 

4تا عروس داره توی زایمان هرکدوممون پا به پای مادر عروسش کار کرده کمک حال بوده اصلا تو مسائل مادر دختری دخالت نمیکنه و نکرده مثلا موقع زایمان عروس هاش فقط پخت و پز و به عهده میگیره یا بچه داری میگه اگه زیاد پیگیر عروس شه برا مسائل بهداشتی شاید ناراحت بشن راحت نباشن 

بنده خدا برا پسرا و عروساش هرکاری از دستش بند بیاد میکنه

جاریم تهرانه 

زنگ زده گفته درد دارم فک کنم درد زایمانه بنده خدا مادرشوهرم به استرس افتاد ک تنهان و فلان هنوز مادر جاریم نرفته به زور بلیط پیدا کرده رفته

کمک حالش باشه

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

خدااااروشکر دیدیم یکی بگه مادر شوهرم خوبه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم زنگ زده ب من ک اومده مزاحمم شده

منم گفتم خودت زنگ زدی گفتی تنهام درد دارم وظیفه مامانت بود ک باشه ولی حالا خوبی کرده بنده خدا چرا ناراحتی

برگشته میگه دکتر به من گفته با شوهرت رابطه داشته باش اومده مزاحمم شده

خدا حافظ و نگهدارشون باشه الهی و عمر طولانی و باعزت بهشون بده🙏

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
جاریم زنگ زده ب من ک اومده مزاحمم شده منم گفتم خودت زنگ زدی گفتی تنهام درد دارم وظیفه مامانت بود ک ...

چ نامهربون،چطو دلش میاد بهش بگه مزاحم

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
جاریم زنگ زده ب من ک اومده مزاحمم شده منم گفتم خودت زنگ زدی گفتی تنهام درد دارم وظیفه مامانت بود ک ...

وا خطرناک نیس؟

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤

من خیلی ناراحت شدم

حالا شوهر من هم میگف توهم برو به مامانم کمک کن

دیشب مامان جاریم زنگ زده مادرشوهرم پس چرا نرفتی پیششون 

من میخواستم برم ولی بخاطر حرف امروزش تصمیم گرفتم نرم

خدا عمرش بدهً

مادرشوهر منم خوبه به اين صورت كه اصلا دخالت نميكنه اگه بين نوههاي پسري و بچه هاي دخترش فرق نميزاشت ديگه عالي بود كه اينم نميتونه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر