2777
2789
کیست گردن چیه از کجا متوجه شدی؟

کنار گردنم یه چیز نرم بود اولش فکر کردم لنفاوی رفتم دندانپزشکی گفت مشکلی نداری گوش حلق بینی اونم گفت اوکی دیگه رفتم سونو گفت کیسته به نفع خوش خیمی دیگه کلی ازمایش دادم.حالا رو اعصابمه تو این سه ماه دوبار سونو دادم نمیدونم چیکار کنم از بیهوشی میترسن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم پيگيري هاتون به كحا رسيد 

شرايط مادر منم خيلي به شما نزديكه 

مامان من ٧ماه پيش غدد لنفاوي نزديك زاويه فك و پاروتيدش متورم شد سونو داد غدد لنفاوي ري اكتيو بود يه كيست به نفع خوش خيم هم روي پاروتيدش بود 

برديم فوق تخصص خون واسه مامانم ازمايش براي تسخيص بيماري هاي خودايمني نوشت به خاطر كرونا همش پشت گوش انداختيم هنوزم بعد ٧ماه انجام نداديم 

مامان من حتي نمونه برداري سوزني هم انجام داد جوابش ري اكتيو بود 

ولي با اينكه ٧ماهه گذشته هنوز غدد لنفاوي مامانم حس ميشه

مامانم همون ٧ماه پيش كه ازمايش خون داد esr,crp يكم بالا بود 

خيلي نگرانم

لطفا تحربه اي دارين ب منم بگين

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
سلام عزيزم پيگيري هاتون به كحا رسيد  شرايط مادر منم خيلي به شما نزديكه  مامان من ٧ماه پي ...

سلام عزیزم من الان پیامتون دیدم.والا فعلا کیست دارم.بله ازمایش خودایمنی براشون انجام بدید حتما.من خودم بیماری خودایمنی دارم شک میکنم برا اون باشه ولی خب باز استرس دارم.امیدوارم برا مامانتون برطرف شده باشه.