2777
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 4 پست

سلام ببخشید بچه ها من خواهرم الان 7هفته و پنج روزشه چند روز بود کمر درد داشت دیشب شدید شد داشت میمرد از درد رفت دکتر سنو انجام داد گفتن یه لخته خون کنار جفته شیافت داد همشم خون داره ازش میره کسی بوده این مشکلو داشته باشه خیلی گناه داره همش داره گریه میکنه

گریه کردن که خوب نیست خودش باعث سقط میشه

بگو نذر کنه برای بچه اش و توکل کنه به خدا اگه خدا بخواد بچه چیزیش نمیشه ان شاالله سالم به دنیا میاد 

ولی خاله منم خونریزی داشت تا سه ماهگی بعد خوب شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره من. ۹ هفته دل درد و کمر درد گرفتم رفتم سونو گفتن هماتومه. همین لخته ک میگی

سایز من ۱۹در ۱۰ میلی متر 

دکتر استراحت نسبی داد با شیاف پروژسترون من شیاف مصرف کردم ۲هفتع و استراحتمم کردم مطلق. فقط برا سرویس و حموم بلند شدم و گاهی کم قدم زدم

توالت فرنگی و نداشتن یبوستم رعایت کردم. بعد از دو هفته جذب شد. البته خونریزی کلا نداشتم

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

باید خیلی مواظب باشه عزیزم اصلا تکون نخوره جز برای دستشویی وگرنه اتفاق خوبی نمیفته؟بارداری اولشه؟

چون منم قبل این بارداریم اینطوری شدم تو هفته های اول هم بودم سقط شد.بارداری اول بود و ناشی

الان رفتم ماه نهم

امیدوارم که خوب بشه و بگو اصلا ناراحت نباشه زیر سه ماه اینطور چیزا هست