2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیکار کنیم که صورتمون جوش نزنه

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
سلام من تابستونا پوستم شدیدا جوش های قرمز و زیر پوستی میزنه روتین منظم پوستی هم دارم اما خوب نمیشه ...

نوع پوستت چیه ؟؟موقع بیرون رفتن اینطوری میشه ؟؟؟یا داخل خونه هم همینطوره؟؟؟ضد آفتاب استفاده میکنی؟؟

چه مشکلیه عزیزم توضیح بده یا عکس بفرست ببینم میتونم کمکت کنم؟؟؟

قربونت یکم دیر جواب دادی رفتم دکتر بازم ممنون می خواستی کمک کنی 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
چه مشکلیه عزیزم توضیح بده یا عکس بفرست ببینم میتونم کمکت کنم؟؟؟

اگه می شه این راهنمایی کنید من ۲۳ سالمه پوستم چرب هست اما خیییلی کم صورتم جوش می زنه اما الان پوستم شد پر از جوش های زیر پوستی لطفا یک چیزی که کلا این جوش های زیر پوستی را از بین ببره بگین چیزی که نتیجه داد نه چیزی که شنیدین لطفا

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
پوستت چرب یا خشک؟؟؟؟جوش سرسیاه یا چرکی؟؟؟؟چندسالته؟؟؟ ی کوچولو توضیح بده

پوستم معمولی

هم چرکی هم سر سیاه

۱۶ سالمه😊

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
نوع پوستت چیه ؟؟موقع بیرون رفتن اینطوری میشه ؟؟؟یا داخل خونه هم همینطوره؟؟؟ضد آفتاب استفاده میکنی؟؟

پوستم در قسمت تی زون به شدت چربه.داخل و خارج از خونه ام فرقی نداره.هم تو قسمت های چرب هم توقسمت های خشک جوش های ملتهب و سرخ میزنه

ضد آفتاب تو خونه نمیزنم.بیرون اگه برم میزنم