2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دلم گرفته توانایی اینو دارم بلند بلند گریه کنم جیغ بزنم و گله کنم ولی فقط بغض میکنم  آخرش ا ...

من امروزخیلی گریه کردم اما هی خودم قایم میکردم ک مامانم منو نبینهیا بچه دو سالم منو نبینه تا منو ببینهگریه میکنم اشکاموپاک میکنه خودشم گریه میکنه 

من امروزخیلی گریه کردم اما هی خودم قایم میکردم ک مامانم منو نبینهیا بچه دو سالم منو نبینه تا منو ببی ...

الهییییی

من حس میکنم همسرت مریض جنسیه بازم باید بری و ببریش دکتر وگرنه زندگیتون بی فایدس

من امروزخیلی گریه کردم اما هی خودم قایم میکردم ک مامانم منو نبینهیا بچه دو سالم منو نبینه تا منو ببی ...

😭😭😭😭😭من نمیدونم چمه یهو حالم خوبه یهو اینقدر غمگین میشم مثل الان ک غم دنیا رو دلمه و فقط میگم کاش ینفر منو بغل می‌کرد میگفت غصه نخوریا من کنارتم من هرغمی ک داری و حل میکنم نازمو میخرید باهام حرف میزدم  خیلی احتیاج دارم من واقعا حالم بده🥺

ممنون عزیزم

خواهش میکنم 🦋🌸💚⚘

آخر این تاپیکم توضیح دادم دقیق که چطوریه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6832073/بچه-ها-من-دنبال-یه-مشاور-یا-یه-آدمی-که-خیلی-خیرخواه-باشه-هستم?postId=198632260

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
😭😭😭😭😭من نمیدونم چمه یهو حالم خوبه یهو اینقدر غمگین میشم مثل الان ک غم دنیا رو دلمه و فقط میگم ک ...

عزیزدلماینا دنیا ارزش نداره الهی دلت خوش باشه همیشه برو بیرون.قدم بزن اگه خواهر داری برو پیشش من ک خواهر ندارم

الهییییی من حس میکنم همسرت مریض جنسیه بازم باید بری و ببریش دکتر وگرنه زندگیتون بی فایدس

عزیزم راضی نمیشه دکتر هم رفتی اصلا هیچی نگفت گفت بذار نگاه کنه ابروی خودش میره جلوی شوهرم عادی نشون داد کارشو مریض جنسی یعنیبدتر میشه

عزیزدلماینا دنیا ارزش نداره الهی دلت خوش باشه همیشه برو بیرون.قدم بزن اگه خواهر داری برو پیشش من ک خ ...

من خواهر ندارم🥺هیچکسو ندارم  همیشه باید غمامو بریزم توی خودم همجا میخندم ولی کی موقعی ک تنهام رو دیده 😭نمیدونم چرا اینجا اینارو گفتم فک کنم صبرم لبریز شده  ببخشید اگر ناراحت شدین عزیزم

من خواهر ندارم🥺هیچکسو ندارم  همیشه باید غمامو بریزم توی خودم همجا میخندم ولی کی موقعی ک تنهام ...

اتفقا منم دقیقا مثل توام پدر ندارم خواهر ندارم دوتا دادش دارم ک کوچیکن مادرمم ک خیلی فقیره من غمامو تو خودم میریزم اما امید دارم خدا هست

عزیزم راضی نمیشه دکتر هم رفتی اصلا هیچی نگفت گفت بذار نگاه کنه ابروی خودش میره جلوی شوهرم عادی نشون ...

ب نظرم همون خونه پدرت ک هستی برو کارت تلفن خارج بخر و تمام تلاشتو بکن بادکترهلاکویی تماس بگیر

بهترین روانشناس دنیا هستن 

برنامه رادیویی دارن تو نت سرچ شمارشو پیدا کن و زنگ بزن 

ازتون شب بهت بیشتر واحبه 

ولی من بهت پیشنهاد میکنم پسر کوچیکت که از اب و گل دراومد ازاین شوهر سردت جداشی