2777
2789
عنوان

ناخن کاشت

98 بازدید | 11 پست

چند ماهی کاشت کردم، الان فکر میکنم هم باید 130تومان پول ترمیم برم هر سه هفته، یک ساعت و نیم هم هربار بشینم زیر درست ناخن کار، ناخن خودم خوب و بلند بود قبل کاشت، به نظرتون ماه دیگه برم ورش دارم؟ 

یا پشیمون میشم؟ ناخن خودم خوبه ولی خدایی این قشنگتره، ولی به هر سه هفته 130نمیارزه 

من کلا ب نظرم ، کاشت فقط پول حروم کردنه 🚶‍♀️

حالا باز هرکی یه نظری داره

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم لاک میزنم سر سه روز میپره و خراب میشه، 

ولی ناخن هام خوب بلند میشه 

بچه کوچک دارم هر سه هفته باید بزارمش پیش شوهرم برم دو ساعت آرایشگاه  پول ترمیمش هم خیلی زور داره برام!!!!!!! 

من کاشت رو بیشتر دوست دارم  ولی خودت باید شرایطتو در نظر بگیری  اگه کاشت نمیخوای و ناخنت ...

سه ماه ژلیش خالی کردم  ناخن نازک شد و میشکست، یا نباید ژلیش کنی یا اگر میکنی رو مواد کاشت باشه

من کلا ب نظرم ، کاشت فقط پول حروم کردنه 🚶‍♀️ حالا باز هرکی یه نظری داره

منم خیلی 130تومانه برام زور داره اخه ناخن خودم قشنگه، دیروز یه شلوار خریدم 120،می‌گم به جای ناخن هر سه هفته یه تیکه لباس بخرم که کیفش بیشتره!!! 

وضع مالی ام بد نیست شکر خدا، ولی این یک ساعت و نیم آرایشگاه نشستنش هم بده، مخصوصا تو کرونا