🍀🌼 فروردین = اگر به پند و اندرز خردمندانه دیگران گوش کنید کامیاب خواهید شد!
🍀🌼 اردیبهشت = از هرچه که در نزدیکی شما اتفاق می افتد درس بگیرید و از بخت خود ننالید و به یاد روز های خوشتان باشید غم های دنیا مثل خوشی هایش ناپایدار است و تمام میشود غصه نخورید که موفقیت به زودی از ان شماست .!!
🍀🌼 خرداد = ناامید نباش که بالاخره شما هم در مسیر موفقیت و کامیابی قدم خواهید زد اما باید سعی و تلاش خود را بیشتر کرده و اجازه ندهید ناامیدی و یاس در شما راه پیدا کند
🍒✨ تیر = وقت تو بیشتر از ان ارزش دارد که صرف انتقام جویی کنی از انتقام جویی دست بردار و وقتت را صرف رسیدن اهدافت صرف کن
🍒✨ مرداد = دارای اخلاق نیکو و پسندیده ای هستی و این اخلاق دیگران را به سوی تو جذب کرده است به همین دلیل شانس پیشبرد کارهایتان زیاد است با عشق و علاقه کار کنید که بسیار موفق هستید
🍒✨ شهریور = شما بسیار رویایی هستید و دل به چیز های واهی سپرده اید خود را درگیر مسائل بیهود نکنید و سعی کنید واقع بین باشید و واقعیت های زندگی را بپذیرید
🌙🍂 مهر = شما سعادتمند و موفق بوده اید که سعادت و موفقیت را دست داده اید. هرگز ان روز های خوش را فراموش نمیکنید. غصه گذشته را نخورید و تلاش کنید تا دوباره انان را بدست اورید.
🌙🍂 ابان = کاری که فکر میکنی صحیح است را انجام بده و به حرف دیگران اهمیت نده و با جدیت گره کارهایت را باز کن
🌙🍂 اذر = در زندگی هیچگاه ناامید نشو که در این صورت شکست تو حتمی است در کسب هنر و علم بکوش که در صدر قرار بگیری چرا که در جامعه ارزش دارد
❄🌈 دی =هرکاری که دارید انجام میدهید اگر به شما نساخت باز هم ثابت بمانید تا به مقصود برسید حافظ میگوید اگر یار به من ننگریست عیب ندارد من عاشق میمانم و از من افسانه ای خواهد ماند.!
❄🌈 بهمن = دلشوره چیزی یا عزیزی را دارید و نگران کسی هستید از خدا مدد بخواهید تا قلبتان را تسکین دهد و از دلشوره بکاهد.
❄🌈 اسفند = از شما چیزی درخواست شده که به ان دسترسی ندارید یا توانایی انجام ان را ندارید در این مورد با بزرگان مشورت کنید تا مشکلاتتان حل شود =)