سر فحش دادنش فحشای ناموسی بهم قهر کردم اومدم خونه مادرم، همین امروز زنگ زدم جواب نداد و بعد کلی فحشم دادع بود فک نمیکردم بیاد دنبالم چون با خانوادمم قطع ارتباط بود ولی عصری اومد اومددنبالم نرفتم قبل این که بیاد با بابام دعوام شده بود کلی گریه کرده بودم حال نداشتم ولی تا اومد خودمو حمع کردم فک نکنه بهم بد میگذره، اومد میخورد گفتم فردا میام گفت باشه رفت، ولی بعد رفتنش زنگ زدم بهش دیدم همون رفتارو داره و هی گوشیو قطع میکنه بازم فحشم داد انقد گریهکردم چشام درد میکنه آخه با بابامم دعوام شده بود حالم اصن خیلی بده حس میکنم هیشوقت خوب نمیشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر منظورم از لحاظ تربیت فرزند بود ک امیدوارم به بچتون اینو یاد ندین ک اگه کسی عصبانیش کرد مجوز فح ...
من اینو نگفتم که اگه کسی کار بدیی کرده باید داد و فحاشی کنی ولی منظورمم این بود که من تو زندگیه استاتر نیستم حتما بخاطر کار بدیی که شده اینطوریی شده و خیلیم ادم تویه زندگیم دیدم که سر چه مسایلی دعوا میشه من به استاتر گفتم چرا هرچی میشه میرین خونه ی پدرتون همینا زمینه های دخالت بزرگترها تویه زندگیی میشن و شما دوست عزیز باید یاد بگیریی که خیلی زود قضاوت نکنی من زن ستیزیی نیستن و خیلیم تو اطرافیانم اینطور مسائل دیدم چه باید کرد یعنی کسی که همسرش بهش فحش میده و کتک میزنه خانمم باید مقابله به مثل کنه یا بلیدگذشت کنه و به مرور زمان درستش کنه با صحبت کردن ملایم و غیر اینم نیست که باید اروم با همسرش حرف بزنه وقتایی که ارومن والا من خودم بلدم به پسرم چی یاد بدم یا ندم
شاید.. ولی احتمالا آدم روانی ندیدی تاحالا... منم ترجیحم این بود ک کلا قبل از ازدواج آگاهانه ت ...
هیچوقت کسی رو مورد قضاوت نده از کجا میدونی این اقا روانیه؟؟ و اینم بگم کار اسی خیلی اشتباه بوده که همسرشون اومده دنبالش ولی غرور همسرش رو له کرد و باهاش نرفت خیلی متاسفم که چنین چیزایی رو میپسندید خدا بهش عقل. و قدرت داده میتونست بعد دعوا که هردوتاشون اروم شدن بشینن و حرف بزنن
حتما یچیزیی شده که فحش میده بیخود و بی جهت که فحش نمیده کسی
ن عزیزم گاهی ریشه در تربیت هست
شوهرمنم چون در خانواده بی ادبی بار اومده هی فوش میداد و من سکوت میکردم و این اواخر واقعا بد دهن شده و دارم تلاش میکنم دهنش رو جمع کنم
پفک نمکی سابق هستمبرای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسیاز الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.
ن عزیزم گاهی ریشه در تربیت هست شوهرمنم چون در خانواده بی ادبی بار اومده هی فوش میداد و من سکوت میکر ...
بله عزیزم درسته منم تو زندگیم کتکم خوردم هیچکی بی مشکل نیست ولی تاحالا یکبارم نشده برم خونه ی بابام چونکه مادرو پدرم دلشون میسوزه و دخالت میکنن وقتی کتک خوردم هیچی نگفتم بعدش خودش پشیمون شد خیلیایه دیگه هم دیدم که تا پایه خودکشی هم رفتن ولی با صخبت و مشاوره مشکلشون رو حل کردن من خونه ی پدر رفتن رو نمیپسندم نظر من این بود