2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم برمیگشتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 31 پست
حتما یچیزیی شده که فحش میده بیخود و بی جهت که فحش نمیده کسی

از اونایی هستی ک‌یکی کتک هم بخوره میگی تقصیر خودش بوده؟؟؟

طرز فکرت خیلی سمی هس.. و به شدت زن ستیزانه  بیچاره اونی ک قراره عروست بشه☹🤦🏻‍♀️

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونایی هستی ک‌یکی کتک هم بخوره میگی تقصیر خودش بوده؟؟؟ طرز فکرت خیلی سمی هس.. و به شدت زن ستیزان ...

😂😂😂قول میدم مادرشوهر خوبی بشم😂😂 ولی خدایی تا چیزیی نشه که الکی فحش نمیدن ب کسی حتما خیلی اعصبانیش کرده ولی با اینحال اگه من بودم میومد دنبالم میرفتن 

خدایا شکرت من به همه خواسته هام رسیدم😃
😂😂😂قول میدم مادرشوهر خوبی بشم😂😂 ولی خدایی تا چیزیی نشه که الکی فحش نمیدن ب کسی حتما خیلی اعصبان ...

شاید.. ولی احتمالا آدم روانی ندیدی تاحالا...

منم ترجیحم این بود ک  کلا قبل از ازدواج آگاهانه تصمیم بگیرم تا بعدا توی زندگیم دچار چنین مشکلاتی نشم...

هرچی سرهرکسی میاد نتیجه ی تصمیمات و تفکر خودشه فقط

😂😂😂قول میدم مادرشوهر خوبی بشم😂😂 ولی خدایی تا چیزیی نشه که الکی فحش نمیدن ب کسی حتما خیلی اعصبان ...

بیشتر منظورم از لحاظ تربیت فرزند بود ک امیدوارم به بچتون اینو یاد ندین ک اگه کسی عصبانیش کرد مجوز فحاشی و کتک زدن داره...

انسانیت_را_فراموش_نکنیم#  

بیشتر منظورم از لحاظ تربیت فرزند بود ک امیدوارم به بچتون اینو یاد ندین ک اگه کسی عصبانیش کرد مجوز فح ...

من اینو نگفتم که اگه کسی کار بدیی کرده باید داد و فحاشی کنی ولی منظورمم این بود که من تو زندگیه استاتر نیستم حتما بخاطر کار بدیی که شده اینطوریی شده و خیلیم ادم تویه زندگیم دیدم که سر چه مسایلی دعوا میشه من به استاتر گفتم چرا هرچی میشه میرین خونه ی پدرتون همینا زمینه های دخالت بزرگترها تویه زندگیی میشن و شما دوست عزیز باید یاد بگیریی که خیلی زود قضاوت نکنی من زن ستیزیی نیستن و خیلیم تو اطرافیانم اینطور مسائل دیدم چه باید کرد یعنی کسی که همسرش بهش فحش میده و کتک میزنه خانمم باید مقابله به مثل کنه یا بلیدگذشت کنه و به مرور زمان درستش کنه با صحبت کردن ملایم و غیر اینم نیست که باید اروم با همسرش حرف بزنه وقتایی که ارومن والا من خودم بلدم به پسرم چی یاد بدم یا ندم 

شاید.. ولی احتمالا آدم روانی ندیدی تاحالا... منم ترجیحم این بود ک  کلا قبل از ازدواج آگاهانه ت ...

هیچوقت کسی رو مورد قضاوت نده از کجا میدونی این اقا روانیه؟؟ و اینم بگم کار اسی خیلی اشتباه بوده که همسرشون اومده دنبالش ولی غرور همسرش رو له کرد و باهاش نرفت خیلی متاسفم که چنین چیزایی رو میپسندید خدا بهش عقل. و قدرت داده میتونست بعد دعوا که هردوتاشون اروم شدن بشینن و حرف بزنن 

حتما یچیزیی شده که فحش میده بیخود و بی جهت که فحش نمیده کسی

ن عزیزم گاهی ریشه در تربیت هست

شوهرمنم چون در خانواده بی ادبی بار اومده هی فوش میداد و من سکوت میکردم و این اواخر واقعا بد دهن شده و دارم تلاش میکنم دهنش رو جمع کنم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اونهمه فحش داده بهش  اونارو نمیبینی  فقط اونجاشو میبینی؟؟ &nb ...

هیچی بنظرشمابایدبخاطرفحش بره وطلاق بگیره خونه پدرشم هی سرکوفت بخوره استارترک نگف دعواشون سرچی بوده واون چیگفه ک شوهرشم فحش داده شایدواقعارفتاربدی داشه 

وخدایی هس درهمین نزدیکی...
ن عزیزم گاهی ریشه در تربیت هست شوهرمنم چون در خانواده بی ادبی بار اومده هی فوش میداد و من سکوت میکر ...

بله عزیزم درسته منم تو زندگیم کتکم خوردم هیچکی بی مشکل نیست ولی تاحالا یکبارم نشده برم خونه ی بابام چونکه مادرو پدرم دلشون میسوزه و دخالت میکنن وقتی کتک خوردم هیچی نگفتم بعدش خودش پشیمون شد خیلیایه دیگه هم دیدم که تا پایه خودکشی هم رفتن ولی با صخبت و مشاوره مشکلشون رو حل کردن من خونه ی پدر رفتن رو نمیپسندم نظر من این بود 

هیچی بنظرشمابایدبخاطرفحش بره وطلاق بگیره خونه پدرشم هی سرکوفت بخوره استارترک نگف دعواشون سرچی بوده و ...

والله منم نظر همین بود اما به جرم زن ستیزیی معروف شدم و اینکه باید انسانیت رو فراموش نکنم

بله عزیزم درسته منم تو زندگیم کتکم خوردم هیچکی بی مشکل نیست ولی تاحالا یکبارم نشده برم خونه ...

منم همین طوراگه توخونه جلوچشش باشی ونسبت بهش سردرفتارکنی بیشترپشیمون میشه تابری خونه بابات اونجوری فک میکنه شماوازدس داده میترسه ولی اگه برین خونه باباتون میگه اونادارن بهش یادمیدن

وخدایی هس درهمین نزدیکی...
منم همین طوراگه توخونه جلوچشش باشی ونسبت بهش سردرفتارکنی بیشترپشیمون میشه تابری خونه بابات اونجوری ف ...

بله متاسفانه😔و اینکه دیدش هم نسبت به خانواده بد میشه