2777
2789
اون دراکولا نیس دراز کوتاه هست🙂

😅

من فقط همونقدشو سايه وار يادم بود

مرسى💙

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان 🤩خدا حفظشون کنه گلم

فدات شم مهربون🥰

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
مدلش چنده سالمه؟سنگ که نداره؟فشارش خوبه؟قیمتت چنده

🙄🙄

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

ای وای 😭 خدا لعنت کنه باعث و بانیشو چرا اخه الهی بمیرم😢😢

مشاور تحصيلي😍 مشاور خانواده 😊 حامي كنكوري ها🥰....... براي ظهور آقا امام زمان صلوات💞 انشالله تو هم به آرزوت برسي 💛💫 پر انرژي مثبت و انگيزه🤠🥳https://abzarek.ir/service-p/msg/591467 حرفتو ناشناس بزن😊
دوستان من از هیچکس ناراحت نشدم،برام دعا کنید یا مشکلم حل شه یا فروش کلیه  بخوبی پیش بره لطفاً

مشکلت چیه چقدر پول کم داری ؟ اگر کسی بهت قرض بده میتونی سفته بدی 

کدوم شهری ؟ 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
مگه غیر قانونیه؟فکر نکنم،چند وقت پیش یکی از آیت الله گفته بود مجازه و مشکلی نداره،فکز کنم آیت الله ه ...

یعنی چی مجازه ادم اعصابش میریزه بهم وای ولش کن اصن

مشاور تحصيلي😍 مشاور خانواده 😊 حامي كنكوري ها🥰....... براي ظهور آقا امام زمان صلوات💞 انشالله تو هم به آرزوت برسي 💛💫 پر انرژي مثبت و انگيزه🤠🥳https://abzarek.ir/service-p/msg/591467 حرفتو ناشناس بزن😊
مشکلت چیه چقدر پول کم داری ؟ اگر کسی بهت قرض بده میتونی سفته بدی  کدوم شهری ؟

خب من متاسفانه در حال حاضر من بیکار شدم،ب اندازه کافی بدهکار هستم،دیگ غیر ممکنه ک بتونم برم زیر بار قرض