2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 45 پست
اصلا نترس دردهاش شبيه پريودت اگه باشه ولي بلافاصله بعدش حتما اقدام داشته باش  وبعدازاقدام به ...

من درد پریودگاهی وحشتناک دارم

امیدوارم نصف اون دردم باشه قابل تحمله

خدایامیشه منم مامان بشم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول از همه که باید پاک باشی و نهایتا تا ده قاعدگی میتونی این عکسو بگیری یعنی قبل از تخمک گذاریت

حتما از دو روز قبلش آنتی بیوتیک واسه جلوگیر از عفونت احتمالی مصرف کن معمولا داکسی سایکلین تجویز میشه هر 12 ساعت یه دونه 

یک ساعت قبل از عکس رنگی مسکن بخور یا یه شیاف دیکنو فناک بزار 

دردش قابل تحمل و خودتو با این فکر آماده کن که این دردها در برابر دردهای دوران بارداری و زایمان و بعدش بچه داری هیچی نیست و باید مامان قوی باشی

جهت بالابردن روحیت من خودم همون ماهی که عکس رنگی انداختم به لطف خدا بارداری شدم و خیلی کمک کنندس

خداااااجوووونم بابت همه چیز شککککرت،عاشششقققتم
اول از همه که باید پاک باشی و نهایتا تا ده قاعدگی میتونی این عکسو بگیری یعنی قبل از تخمک گذاریت حتم ...

من کلا پریودام ده روزست عزیزم.

سه شنبه دیگه تقریبا سه روزه پاک شدم.نزدیکی هم گفت نکنید اصلا تاعکس گرفته بشه بعد

خدایامیشه منم مامان بشم  
اره تو برو بعد تجربت به من بگو لطفاً

سلام عزیزم من رفتم.یه امپول هیوسین ودیازپام بهم زدن قبلش اصلا دردش زیادنیس ونترس منک خیلی میترسیدم ولی واقعا خوب بود.درحد یه درد پریود خیلی کم ومعمولی که هممون داریم .حدودا بیست دیقه طوول کشید اصلاخودتو سفت نکن وریلکس باش چون کار سختی نیس

موفق باشی

برامنم دعاکن

خدایامیشه منم مامان بشم  
سلام عزیزم من رفتم.یه امپول هیوسین ودیازپام بهم زدن قبلش اصلا دردش زیادنیس ونترس منک خیلی میترسیدم و ...

سلام گلم مرسی که اطلاع دادی .امیدوارم هردومون زودی نتیجه بگیریم.مامان بشیم باورت میشه من دیگه خیلی دارم اذیت میشم از حرفای مردم یه طرف نبود بچه و سرگرمی تو خونم از طرف دیگ

سلام گلم مرسی که اطلاع دادی .امیدوارم هردومون زودی نتیجه بگیریم.مامان بشیم باورت میشه من دیگه خیلی د ...

انشالله گلم.منم دقیقا همین مشکلو دارم.واقعا خیلی سخته وبعضی وقتها خیلی کلافه وناامید میشم.ولی خب....

زندگیمونو باید زندگی کنیم  

خدایامیشه منم مامان بشم  
انشالله گلم.منم دقیقا همین مشکلو دارم.واقعا خیلی سخته وبعضی وقتها خیلی کلافه وناامید میشم.ولی خب.... ...

وقتی بقیه رو میبینم راحت بچه دار شدن حسرت میخورم. میگم خدایا کاش منو با ندادن بچه امتحان نمی‌کردی