2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فكر كنم بستگي به بيمارستان و دكترت داره معمولا چهار كيلو به بالا سزارين ميشه اما يعضي بيمارستانهاي دولتي زيربار نميرن چهار كيلو رو هم ميگن طبيعي 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
فكر كنم بستگي به بيمارستان و دكترت داره معمولا چهار كيلو به بالا سزارين ميشه اما يعضي بيمارستانهاي د ...

من میخوام نیکان زایمان کنم که خصوصی هست

ولی بیمم زیر بار سز اختیاری نمیره

من میخوام نیکان زایمان کنم که خصوصی هست ولی بیمم زیر بار سز اختیاری نمیره

يه كاربري همينجا تاپيك زده بود كه نيكان زايمان داشته و بايد سزارين ميشده اما دكتر به هيچ عنوان زيربار نرفته بود و به اجيار طبيعي زايمان كرده بود البته اون دكترش طرفدار طبيعي بود زده بود داغونش كرده بود

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
يه كاربري همينجا تاپيك زده بود كه نيكان زايمان داشته و بايد سزارين ميشده اما دكتر به هيچ عنوان زيربا ...

برعکس دکتر من طرفدار سزارینه ولی بیمه تکمیلیم پولشو نمیده مگر اینکه سز اجباری باشه 

خب من الان 36 هفته هستم مطمئنا تا 40 هفته وزن بچه بیشتر میشه به 3900 هم میرسه فکر کنم ولی شنیدم تا ...

همیشه ام اینجوری نیست اخرا جفت پیر میشه دیگه خونرسانیش زیاد نیست ممکنه زیاد وزن نگیره

من میخوام نیکان زایمان کنم که خصوصی هست ولی بیمم زیر بار سز اختیاری نمیره

چرا؟ دوست من نیکان زایمان کرد سز اختیاری بیمه تکمیلی دارن پولشو داده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

۴کیلو سزارینه من پسرم هفته ۳۴وزنش ۲۸۰۰بود ۴کیلو سزارین  شدم هفته ۳۹برو سونو دوباره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب