2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بخدا اکثرا دوستا و اشناهام اینجور نیستن و از بین همه من فقط اینطورم شاید باورتون نشه به حدی سنم ب ...

😂😂😂

اشکال نداره اتفاقا برای مرد خوبه اینجوری بیشتر جدیش میگیرن.

من خودم چون سنم کم به نظر میرسه کسی جدیم نمیگیره انقدر لجم میگیره😂😂😂

البته در این رابطه این که هیچ وقت جدی نیستم هم بی تاثیر نیست🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
این اتفاق قبلام اتفاق افتاده بود ی بارشو میدونم ی اقا بود

وقیح#  

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
😂😂😂 اشکال نداره اتفاقا برای مرد خوبه اینجوری بیشتر جدیش میگیرن. من خودم چون سنم کم به نظر میرسه ...

مامانم اینو به بابام گفت بابام گقت یعنی تو اینقد جون میزنی که این حرفو منشیه زده😂😂

گفتم بابا من خیلی پیر میزنم😂

مامانم اینو به بابام گفت بابام گقت یعنی تو اینقد جون میزنی که این حرفو منشیه زده😂😂 گفتم بابا من خ ...

😂😂😂

خب میذاشتی  مامانت یکم کلاس بزاره که اره خیلی جوون به نظر میرسم که منشیه این فکر رو کرده😂😂

ولی جدی مامانت از سنش جونتر به نظر میرسه یا نه؟

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
😂😂😂 خب میذاشتی  مامانت یکم کلاس بزاره که اره خیلی جوون به نظر میرسم که منشیه این فکر رو کرد ...

ن اتفاقا مامانم چون زندگی سختی داشتیم قبلا و هیچی نداشتیم و با پدرم از صفر شرو کردن و خداروشکر الان وصعمون خوبه ،بخاطر همین خیلی زود هم خودش هم پدرم شکسته شدنه

ن اتفاقا مامانم چون زندگی سختی داشتیم قبلا و هیچی نداشتیم و با پدرم از صفر شرو کردن و خداروشکر الان ...

اخییی عزیزممم😍

ایشالا هیچ وقت سایه اشون از سرت کم نشه.

اخییی عزیزممم😍 ایشالا هیچ وقت سایه اشون از سرت کم نشه.

خیلی ممنون ازتون 🙏🏻

یه سری خیلی دلم برا پسر عمو و عمه هام سوخت😂

تو یه مراسم عذاداری یکی از فامیلا بودیم من تو بخش زنونه مسئول غذا و آب و چایی بودم بعد یکی دوساعت از غذا دیدم ۶تا از پسرعمو و عمه هام دم در ایستادن و یکیشون اومد صدام زد گفت بیا کارت داریم(منم از همشون کوچیکتر بودم😂)بعد گقتم چیشده گفت باید آشغالا غذا ها و ظرفا یه بار مصرفو ببریم بیرون روستا بندازیم تو تو سلط زباله بزرگه،گفتم خو ببرید بگقتن هرکاری میکنم علی(شوهر دختر عموم)کلیدا ماشینو نمیده میگه به هیچکدومتون اعتماد ندارم ماشین دستتون نمیدم فقط به سام کلید میدم😂😂گفتم خاک تو سر همتون کنن که به من که از کوچیکترینون دوسال کوچیکرتم اعتماد داره به شماها نداره😂😂😂😂