2777
2789
عنوان

بیبی چک😬😬

93 بازدید | 7 پست

امروز یا فردا موعدمه هم از۴روز پیش تست میزدم مثبت میشدچهارتا تست مثبت بتام دادم گفت رو۱۸هست زود اومدی

بعد تست امروزی ک زدم کمرنگتر از دیروزی شد دیروزی پررنگتر و از بقیه امروزی کمرنگتر از دیروز چرا کسی میدونه؟

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗

میخوای مثبت باشه؟

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید غلظتش فرق داره برو ازمایشتو تکرار کن یا تیتر بتا بده که دقیق تره

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
شاید غلظتش فرق داره برو ازمایشتو تکرار کن یا تیتر بتا بده که دقیق تره

باشه حتما ممنون وقت گذاشتی

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗