2777
2789
عنوان

جهیزیییه عکس+

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 69 پست
ممنون هرطور دل خودت میخاد...الان همه چی گرونه هر رنگی دوس داری بخر که پشیمون نشی بگی فلان رنگو دوس ...

دقیقا سر همین میگم سیلور بگیرم بعد میگم دلمو نزنه یکنواختی میگم رنگی بگیرم باز میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم چای ساز چون تو چشمه میدونم چی میگی من گوشکوب برقیم سفید شد مشکی نداشت گفتم میره تو کابینت ...

یه جا دیدم یه وسیله برقی همه کاره فیلیپس بود همه کاری میکرد اونو پیگیری کن ببین به دردت میخوره من خیلی خوشم اومد...

به سلامتی و دل خوش بخری و استفاده کنی عزیزم

یه جا دیدم یه وسیله برقی همه کاره فیلیپس بود همه کاری میکرد اونو پیگیری کن ببین به دردت میخوره من خی ...

اتفاقا اون همون اول بهم گفتن بخر حدودا۶.۷ تومن قیمتشه اما من ترسیدم چون همه روی یک موتور کار میکنه و ترس از دست دادن همه وسیله ها هست چون درکنارش دیگه دوباره نمیخری.دوم چون بزرگه هی باز کنی ببندی حوصله میخواد برای همین همرو تک گرفتم که خیالم راحت تر باشه.از طرفی جون دار هم نیست مثلا همزنش جون این همرن تکا رو نداره.برای همین گفتم تک بگیرم سرآخر یه جمع وجور وبگیرم کار راه بندازه

عزیزم یک سوال چه وسیله هایی به نظرت نیاز میشه تو خونه لوازم برقیا منظورم هست چیا استفاده میشه به نظر ...

من از گوشکوب برقیم خیلی استفاده میکنم...پلوپز و قهوه ساز تاحالا استفاده نکردم...

بشتگی به خونت داره من گاز صفحه ای داشتم فر تو کار نمیتونستم بخرم توستر گرفتم خیلیم راضیم ازش..

بنظرم چای ساز بگیر بجا سماور شیکتره....گوشکوب برقی...غذاساز ... کاسه همزن...چرخ گوشت..آبمیوه مخلوط کن..خردکن..

من از گوشکوب برقیم خیلی استفاده میکنم...پلوپز و قهوه ساز تاحالا استفاده نکردم... بشتگی به خونت داره ...

من خودم این موارد خریدم فعلا:

گوشکوب برقی تک کاره برااون

اسیاب کوچیک بوش

خورد کن تفال

جاروبرقی فیلیپس

چای ساز باریتون

مخلوط کن فیلیپس

اتو فیلیپس

ساندویچ ساز بلک اندکر

ابمیوه گیر زیمنس

سرخ کن فیلیپس

اتفاقا اون همون اول بهم گفتن بخر حدودا۶.۷ تومن قیمتشه اما من ترسیدم چون همه روی یک موتور کار میکنه و ...

تو اینستا دیدم میگفت خیلی راضیه...بهرحال هرچی خودت دوس داری بخر...اگه شوهرت اهل فست فوده دستگاه اسنکم بگیر

تو اینستا دیدم میگفت خیلی راضیه...بهرحال هرچی خودت دوس داری بخر...اگه شوهرت اهل فست فوده دستگاه اسنک ...

فدای تو عزیزم غذاساز و اخر کار میگیرم یا همین ۷۷۷۸ که شما گفتی میگیرم یا یه چیز جمع و جورترش

من خودم این موارد خریدم فعلا: گوشکوب برقی تک کاره برااون اسیاب کوچیک بوش خورد کن تفال جاروبرقی ف ...

سرخ کن زیا  کارایی نداره عزیزم...من نگرفتم چون مال مامانم داشت خاک میخورد

من خودم سه کاره پاناسونیک گرفتم راضیم...اتو تفال...چدخ گوشت و جاروبرقی پاناسونیک...

تو اینستا دیدم میگفت خیلی راضیه...بهرحال هرچی خودت دوس داری بخر...اگه شوهرت اهل فست فوده دستگاه اسنک ...

فقط سر چرخ گوشت .بخارشوی .جاروشارژی میگن ضروری نیست و نگیر حالا جاروشارژی بیشتر قبول داشتن

سرخ کن زیا  کارایی نداره عزیزم...من نگرفتم چون مال مامانم داشت خاک میخورد من خودم سه کاره پانا ...

سرخ کن بدون روغنه تک کاره نیست میتونی همه کار کنی باهاش کیکم میتونی بپزی پیتزا همه چی روغنم مصرف نداره

سرخ کن بدون روغنه تک کاره نیست میتونی همه کار کنی باهاش کیکم میتونی بپزی پیتزا همه چی روغنم مصرف ندا ...

خب خوبه...میگم که هرسال چیز جدید میاد من ۹۷ جهیزیه خریدم با الان فرق میکنه

زیاد سخت نگیر...با دل خوش استفاده کنی

فدات❤چون همه کار به عهده خودمه اینور رفتن اونور رفتن خریدن تحقیق کردن چی خوبه چی بده خودم تنهایی نمیدونم چیزایی خوبی انتخاب کردم طبق تحقیقم یا نه خداکنه خوب باشن