2777
2789
عنوان

جهیزیییه عکس+

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 69 پست
بنظرم سیلور منم تو جهزیه ام همه رو مشکی سیلور گرفتم چای سازم سفیده خیلی زشته...سیلور بگیر خواهر...ب ...

من خودم اول نظرم به اون تیره تر بود بعد فکرکردم گفتم همرو میخوام مشکی و سیلور بگیرم دل ادم میگیره خود فروشنده هم گفت جدیدا برای اینکه اشپزخونه از یکنواختی در بیاد نما قشنگی بگیره میان همزن رنگی میخرن خودمم هنوز دودلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم اول نظرم به اون تیره تر بود بعد فکرکردم گفتم همرو میخوام مشکی و سیلور بگیرم دل ادم میگیره خو ...

هرطور خودت دوس داری به فروشنده گوش نده ...پول کمی که نمیخای خرج کنی...

مرسی عزیزم به سلامتی استفاده کنی خیلی قشتگه ولی من نمیدونم چرا حس میکنم حس خفگی بهم دست میده همه یک رنگ باشن و ازینم میترسم بعدا پشیمون بشم.تو فگر یاسی بودم که سرویس پلاستیک هم همون رنگ بگیرم

حالا کابینت من قدیمی و کوچیکه وگرنه از کل وسیله هام میزاشتم ببینی که چای سازم چقد ضایع است سفیده‌..

اره عزیزم چای ساز چون تو چشمه میدونم چی میگی من گوشکوب برقیم سفید شد مشکی نداشت گفتم میره تو کابینت اما تک کاره گرفتم گفتم غذاساز بگیرم دودلم هنوز سر ابن.برم یه گوشکوب چندکاره بگیرم یا تک کاره داشته باشم یه غذاساز جمع و جور بگیرم

مرسی عزیزم به سلامتی استفاده کنی خیلی قشتگه ولی من نمیدونم چرا حس میکنم حس خفگی بهم دست میده همه یک ...

ممنون

هرطور دل خودت میخاد...الان همه چی گرونه هر رنگی دوس داری بخر که پشیمون نشی بگی فلان رنگو دوس داشتم و اینا....