2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

33 بازدید | 2 پست

دخترم هفت سالشه صبحونه نمیخوره اگه خوراکی تو خونه باشه اونا میخوره اگه نه تا ناهار هیچی نمیخوره 

پنیر کره عسل مربا شیره کره بادوم زمینی پنیر همه چیزو امتحان کردم فایده نداره شما چی میدین صبحونه به بچه هاتون؟ 

چطوری عادتش بدم ؟؟ قبلا میخورد الان اینجوری شده؟ 

سرلاک بگیرم براش خوبه بنطرتون ؟ یا دیگه براش مناسب نیست؟ اخه قبلا سرلاک میخورد الانم فک گنم خوشش بیاد بخوره

لایک نکنین لطفا 😊

بچه خاهر شوهر منم اینجوریه سعی کن هله هوله ندی بهش بعد اگه حبوبات نمیخوره مثلا نخد و اینا میتونی چرخ کنی به کتکلتت بزنی یا مثلا فلافل درست کنی با گوجه و کاهو زو خیارشور ضرفشو تزئین کنی کارتونی خوشش بیاد بخوره رنگ و روی غذا برا بچه ها خیلی مهمه و اشتهاشونو باز میکنه میتونی تو یه ظرفی میوه هارو پوست بگیری تزئین کنی بصورت کارتونی بدی دستش بگی بخور یا اگه چیپس دوس داره خودت تو خونه درست کن لواشک دوس داره خودت درست کن سیب زمینی سرخ کرده ام بچه ها دوس دارن میتونی درست کنی با سس بدی بخوره یا نیمرو درست کنی همونجور ک گفدم کارتونی تزئین کنی بدی بخوره کلا اشتهاشون تحریک میشه 

خرما رو پوست کن بعد له کن ۵ ۶دونه خرما یه کره کوچیک بریز توش سویق گندم بریز اونقد سویق بریزو هم برن که دیگه به دست نچسبه بعد برش دار حبه حبه مثل شکلات شکل بده خیلی خوشمزن و مقوی هست حتما حتما میخوره یعنی دو تا دونشم بخوره کلاتو پرت کن هوا چون مقوی هست...حالا گاهی مغزیجاتم میتونی توش بریزی...یا گاهی تو پودر نارگیل یا کنجد حبه ها رو بغلتونی مقوی تر بشه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.