2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم

71 بازدید | 16 پست

سلام اگه تعبیر میدونید لطفا تعبیر این خواب من رو بگید

من خواب دیدم که خونمون رو جن گرفته و من واقعا وحشت کرده بودم در خواب از پدرم پرسیدم چرا اینطوری هست گفتن که هر خانم بارداری مثل مادرت اینجوریه خونشون 

خالم هم خونمون بود ولی اجنه هرچقدر سمتش میرفتن من انگار بختک افتاده بود روی دهنم و نمیتونستم بهش بگم 

تعبیرش چیه؟

بااجازه اسی

ببینین دیشب همبازی بچگیم بعد ۱۸ سال تواینستا بهم پیام داد که بیا باهم دوست باشیم..من بهت یه حس پاک دارم‌‌..بین این همه پسرو دختر خودت یع نگاه کن و ببین فقط منوتوییم ک با کسی نبودیم

و کلی نشونه فلانو اینا

که من بهت حس دوست داشتن دارم

حالا حستون میگه بااین ادم حرف بزنم یا نه؟

تورو خدا جواب بدید😔

معجزه رخ خواهد داد...🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بااجازه اسی ببینین دیشب همبازی بچگیم بعد ۱۸ سال تواینستا بهم پیام داد که بیا باهم دوست باشیم..من به ...

دوست منم بعد همین حدود سال دوست بچگیشوپیداکرد یه دوره خوببودن (پسره آرایشگربود)خلاصه دنبال پول وآینده بود دوست منوولکرد رفت ی دختره نسبتا پولدارگرفت. دوست من موندوافسردگی 

2804
2805
2801