2777
2789
عنوان

خونمون موش دارهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستگیره در حیاتو خودش از جا در آورد بعدم درستش نکرد میرفتیم بیرون باد میزد در باز میشد  واسه ه ...

فهميده تقصير خودشه 

شما هيچي نگو بگو در خراب بوده اومده تو بحثم نكن اصلا باهاش 

فايده نداره 

مردا قصور خودشونو بخاطر اخلاق خودشون دوست ندارن ببينن دوس دارن بندازن گردن ما وگرنه خودشونم ميدونن زنهاشونرنباش بدبختن😁 عيبي نداره بزار بگه اروم شه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
🤣🤣🤣🤣 من کل خونرو ریختم به هم بعد رف تو کارتون کتری تو عکسم هس بعد این کارتونو بردیم تو حموم باز ...

🤣🤣 مثل كارتون تام و جري ميزد تو سر موشه بالاي سرش بلبل در ميومد 😂😂 ماشالا شجاعي ☺️

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
 بیچاره بابات زحمت بکش بچه بزرگ کن اخرش بگن چرا کشیدی به بابات    

بخدا اینقد دلم کباب میشه ایینو گفتنیا من سپردمش بخدا

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘