2777
2789
عنوان

خونمون موش دارهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 62 پست

وا خب بگه 

من پريشب نشسته بوديم يهو ديدم يه سوسك از پله آشپزخونه افتاد پايين دوباره بدو بدو رفت تو هر كار كرديم نشد بكشيم نفهميدم كجا چپيد 

پيش خودم فكر كردم لابد بعضي وقتا غذا از روي گاز ميريزم زمين و جمع نميكنم اومده اونارو ميخوره

فكر ديگه من در قبال خودم اين فكر به ذهنم رسيد شوهرمم گفت آشپزخونه ات سوسك داره و... ناراحتي نداره 

حالا يه حرفي زده

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااجازه اسی

ببینین دیشب همبازی بچگیم بعد ۱۸ سال تواینستا بهم پیام داد که بیا باهم دوست باشیم..من بهت یه حس پاک دارم‌‌..بین این همه پسرو دختر خودت یع نگاه کن و ببین فقط منوتوییم ک با کسی نبودیم

و کلی نشونه فلانو اینا

که من بهت حس دوست داشتن دارم

حالا حستون میگه بااین ادم حرف بزنم یا نه؟

تورو خدا جواب بدید😔

معجزه رخ خواهد داد...🌱
مال ما هم همه جا هست  اونوقت شوهرم منو مقصر میدونه بزنم دهنشششششش

بابا ول كن 

گير نده 

الكي عصبي شدي 

ميگه ديگه 

نمياد بگه تقصير منه ميگه تقصير توس 

ول كن

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
وا خب بگه  من پريشب نشسته بوديم يهو ديدم يه سوسك از پله آشپزخونه افتاد پايين دوباره بدو بدو رف ...

باور کن همش جارو دستمه 

مرتبم آشغالارو میذارم دم در

یه حرفی یهو خیلی بهم بر میخوره 

داره میبینه من با دو تا بچه همش در حال تمیز کاریم اونوقت اینجوری میگه

یه بار خونه من اومده بود خواب و خوراک و ازم گرفته بود  ینی سه روز دنبالش بودم تا گرفتمش اینم ع ...

فكر كنم از فاضلاب ميان داخل بعدم گير ميكنن داخل خونه راه پس و پيش ندارن 

خیلی بده چند سال پیش خونه ما اومد ما یه هفته خونه رو ول کردیم رفتیم    بعدش دیگه پیداش ن ...

دیده ازغذا خبری نیس گفته برم بهتره....

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘