2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واایا😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂اول‌صبح‌بی‌خوابی‌زده‌سرت😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
آره 😂😂😂😂😂😂😂

بروبخواب‌الان‌همه‌رودیوونه‌میکنی😲😂😂😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
منم ته دلم روشنه به همین زودیا درست بشه مخالفت از سمت اونا بوده نه؟

اره از سمت اونا بود پسر منو دوست داره الانم با هميم ولي ٥،٦ ماه اخر رابطم بد بود جوري ك ميگفتيم احتمالا خوشبخت نشيم بعد ك بهم خورد فهميدم اصن بدون اون هييييچم الان بهش دارم خودم و ثابت ميكنم و اون چيزا ك دوس نداره رو حذف كردم ميگه سخته ولي دارم سعي ميكنم گذشته رو يادم نياد و اگه درست شد ديگه مثل قبل نباش من خودمم مقصر بودم.،….، اگه من درست بشكم باز تلاش ميكنه خانوادش از اول مهالف من بودن ولي ب اصرار اومدن و بهم خورد….

بروبخواب‌الان‌همه‌رودیوونه‌میکنی😲😂😂😂

باشه اینم بگو میرم بخوابم😂😂😂😂😇😇😇

الان عاشقم شده؟

برم عاشق میشه یا بمونم و به رو نیارم؟یه ذره دور بشم بعد برگردم؟ 

یه کوچولو تنبیه شه

اره عزیزم ۸ ماه

بهتون پیام  دادم جواب ندادید میشه به منم بگگید تا ماه دیگه باردار میشم؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

باشه اینم بگو میرم بخوابم😂😂😂😂😇😇😇 الان عاشقم شده؟ برم عاشق میشه یا بمونم و به رو نیارم؟یه ...

مگه‌نگفت‌بهت؟😐 

ازرفتنت‌دلگیره‌ولی‌دوستت‌داره