2777
2789

ب همون دليلى ك من هنوز نفس ميكشم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههه😐این چ حرفیه میزنی اخه عزیزم😞💔چرا پیوی جوابمو ندادی؟ پیویم مشکلتو بگو😔💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
من بی ارزش چ نیازی اخه

بی ارزش نیستی عزیزم . اینجوری نگو  همه ی اشتباهایی تو زندگیشون دارن خودتو سرزنش نکن .و تحت تاثیر حرف اطرافیان نباش شاید اونا ارزش تو رو نفهمن ولی خودت که میدونی

از گناه کوچک کسی که دوستش داری بگذر ...  چون سرانجام تنهایی با تو کاری خواهد کرد که از گناه بزرگ کسی بگذری که دوستش نداری...!
من بی ارزش چ نیازی اخه

تو هرچیم ک باشی برا مادر و پدرت باارزشی ی لحظه ب اونا فک کن اگ خودخواه نباشی میفهمی چق نبوده تو براشون سخته چق عداب میکشن چق داغون میشن ب جای این حرفا ی کار مفیدی کن ک حس بی ارزش بودن بهت دس نده

عههه😐این چ حرفیه میزنی اخه عزیزم😞💔چرا پیوی جوابمو ندادی؟ پیویم مشکلتو بگو😔💔

حالم اصلا خوب نی آرزو هیچ جوره اروم نمیشم نفسم بالانمیاد

حسین آرام جانم حسین روح روانم❤

واقعا چ دلیلی دارع این حرفو بزنی؟؟؟؟ 😞💔مشکلات حل میشع مطمئن باش

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝