2777
2789
عنوان

بچها بیان ی دقیقه لطفا 😭

122 بازدید | 18 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم نامزدم یهوووو سرد شده باهام و یک دعا نویس گف دعای سنگینی برای نوشتن😭(دوربرمونم ازین ادمایی ک دعا میگیرن و دعایی میکنن خیلی هست💔😭)

حالا می‌خوام بدونم کیا از ذکر یاودود نتیجه گرفتن؟

چجوری خوندنش و...😭

تروخدا کمکم کنید هنوز ۷ ماهه عقدم خیلی دوسش دارم نمی‌خوام از دستش بدم😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو سمتش و پا پیش بگذار و آشتی کن 

خیلی میرم سمتش😭 کلا عوض شده اصلاااا اون آدم قبل نیس 

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
 شنیدم سوره بقره باطل میکنه ۴۰ روز 

اینم انجام میدم😭ممنون⁦🙏🏻⁩

🧐 سرچ كن راه هاي باطل كردن طلسم و اينارو 

زدم میخوام از فردا شروع کنم انشاالله اما صبر ندارم ک😭

دوست ندارم باهام سرد باشه

اسي جان شوهرت باهات اختلاف سني داره ؟

اره ۴ سال عزیزم😭

درست میشه ان شاء الله 

انشالله دعا کنید😭

زدم میخوام از فردا شروع کنم انشاالله اما صبر ندارم ک😭 دوست ندارم باهام سرد باشه

دختر خوشكلم 

يكم روي صبوريت كاركن يكم زيرك باش شوهرتمرد عاقليه خيلي خوبه اتقدر برات و براي خودش وباقي ارزش قائل شب نمياد تو خونه ي پدرت بخوابه كنارت 

از اون مدل مردا كه كامل همه ي حرمتا رو ازبين ميبرن زياد ديدم احازه بده راحت باشه

نه سحر نه جادو 

خسته شده از بگو مگو هاتون عزير 

دختر خوشكلم  يكم روي صبوريت كاركن يكم زيرك باش شوهرتمرد عاقليه خيلي خوبه اتقدر برات و براي خود ...

اره از بس سر چیزای کوچیک غربهش زدم ازم سرد شد خودم احترام خودمو حفظ نکردم

اما الان هرچی باهاش حرف میزنم میگم من فرق کردم (واقعنم دیگه بهش گیر نمیدم) بازم خوب نمیشه💔

[QUOTE=198572557]اره ۴ سال عزیزم😭[/QUOTE]

اخي خدا حفظتون كنه فدات بشم نگران نباش 

همه چيز حل ميشه و آروم ميشي 

ميدونم دلت ميخواد كنارت باشه زياد 

ولي ان شاءالله باشه واسه ي مستقل شدنتون اينجوري خيلي حرمتاي بعد ازدواج حفظ ميشن 

خودش ااهسته اهسته اوكي ميشه قربونت بشم 

فقط بهش بگو اين رو متوجه شدم اين كه نياي و..... داري به هردومون احترام ميزاري

راساش اسي شوهر خواهرمن ميرفت پيداش نبود يه هوسرزده ميومد ميرفتن تو اتاق و بعدش ميرفت خواهرم كهرهنوز دلتنگش بود سير نشده بود ولي خيلي بي احتراني شديدي به ما ميكرد 

سه تا جون مجرد بوديم متوجه ميشديم

[QUOTE=198573622]اره از بس سر چیزای کوچیک غربهش زدم ازم سرد شد خودم احترام خودمو حفظ نکردم اما الان هرچی باهاش حرف م ...[/QUOTE]

الان بي اعتماد شده خودش از كوچيكترين حركت خودش واهمهداره بحث نشه واقعا دوستت داره خيلي قلبم بهم گفت 

به خودتون فرصت بدين