2777
2789

دکتر موسوی هم خوبه تو زعفرانیه من اکثر دکترا رفتم والا همشون درکل عین همن یه زینگ با چندتا ویتامین خارجی میدن تمام نوید نیا هم خوبه اگه هنورم باش  کاظم سخا دکتر جهانشاهی هم خوبه 

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیمارستان بهبود دکتر لطفعلی زاده، یکم پایین تر هم مطبشه

والا به شلوغیش نمی ارزه زیادم عالی نیس

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
دکتر موسوی هم خوبه تو زعفرانیه من اکثر دکترا رفتم والا همشون درکل عین همن یه زینگ با چندتا ویتامین خ ...

اسم این سه تا دکتر به علاوه دکتر قالیباف رو خیلی شنیدم

نمیدونم کدومش بهتره

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
سلام خوبی؟؟؟ چرا سخا نمیبریش ؟نوید نیا هم خوبه  چرا میخوای ببریش دکتر ؟

واسه چکاب که باید بره هر ماه بعد وزنش کمه عزیزم

۵۲روزکیش چهارو دویست بود

بدو تولد دو ونیم

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
واسه چکاب که باید بره هر ماه بعد وزنش کمه عزیزم ۵۲روزکیش چهارو دویست بود بدو تولد دو ونیم

تو چهارماهگی باید دو برابر وزنش باشه 

ماشالله که خوبه

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

چند سال پیش داداش منم خیلی لاغر بود و هیچی نمی خورد مامانم برد پیش یه دکتر اب درمانی از این رو به اون رو شد ماشاالله الان هم قد بلنده هم هیکلی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است