2777
2789
عنوان

حرارت بدن

1345 بازدید | 39 پست

سلام کسی میدونه علت حرارت و داغی همیشه بدن ب خصوص کف دست و صورت و..... اینا چی میتونه باشه کسی اگ اینجوری بوده علتشو فهمیده و درمان شده بگ ممنون 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

مزاج گرم و خشک

و حرارت بالای کبد

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

مشکل تیروئیدداری؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاجایی که مطالعه کردم یکی از نشونه های تیروئید پرکار هست

علائم دیگه ایی نداری؟مثلا خیلی لاغر باشی

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
مزاج گرم و خشک و حرارت بالای کبد

امکانش هست مزاجم صفراوی باشه؟ خودم همین نظرو دارم حرارت کبد و اینا. بعد جوش پوستی و لاغری و اینا هم میتونه علائم مزاج صفراوی و حرارت کبد باشه؟ 

نه 

مطمعنی ؟

ازمایش دادی؟

اشتهات ناگهانی زیاد نشده؟

وسیکلات منظمه؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
تاجایی که مطالعه کردم یکی از نشونه های تیروئید پرکار هست علائم دیگه ایی نداری؟مثلا خیلی لاغر باشی

چرا لاغر شدم قبلا تپل بودم. اما آزمایش تیروئید دادم خوب بود 

امکانش هست مزاجم صفراوی باشه؟ خودم همین نظرو دارم حرارت کبد و اینا. بعد جوش پوستی و لاغری و اینا هم ...

من حرارت تن دارم و بلغمی ام 

سرد کننده بدن مصرف کردم یکم بهتر شدم 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
چرا لاغر شدم قبلا تپل بودم. اما آزمایش تیروئید دادم خوب بود 

چون بدنتون به خاطر حرارت آب زیاد دفع میکنه ممکنه دفعات دستشویی رفتنتون زیاد باشه یا تعریق بدنتون زیاده که لاغر کردین

مطمعنی ؟ ازمایش دادی؟ اشتهات ناگهانی زیاد نشده؟ وسیکلات منظمه؟

اشتهام ک قبلا هم همینطور بود.... سیکلام دقیق نیس یعنی هیچوفت نبوده دوسه روز عقب جلو بوده از زمانی ک یادمه اولین بار حتی شدم. آره آزمایش چند ماه پیش دادم دکتر چیزی نگفت 

2827
2791
2779
2792