2777
2789
عنوان

iaups مخفف چه دانشگاهیه؟🤔

302 بازدید | 13 پست

اگه میدونین بگین 😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

دانشگاه ازاد واحد علوم دارویی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Islamic Azad University Pharmaceutical Sciences Branch

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد

مرسی جانا 😁💙

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
دانشگاه ازاد واحد علوم دارویی

ممنون عزیزم 😁💙

Islamic Azad University Pharmaceutical Sciences Branch

مچکر دوستم 😁💙

سلام چطولی😍چرا کم پیدایی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام چطولی😍چرا کم پیدایی

سلام خوبم مرسی عزیزم 😍تو چطوری؟😁

فیلم زیاد دانلود کردم دیگه کمتر سایت میام 😅

سلام خوبم مرسی عزیزم 😍تو چطوری؟😁 فیلم زیاد دانلود کردم دیگه کمتر سایت میام 😅

قربونت منم خوبم😘دلم برات تنگ شده بود😘

عه خوبه😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قربونت منم خوبم😘دلم برات تنگ شده بود😘 عه خوبه😅

خب خدا رو شکر 😍

برام دعا کن سارا جونم😍

😁

خب خدا رو شکر 😍 برام دعا کن سارا جونم😍 😁

عزیزمی 😘

چرا چیشده عزیزم؟

عزیزمی 😘 چرا چیشده عزیزم؟

چیز خاصی نشده 😁 به دعاهاتون نیاز دارم🥰دعا کن به اون چیزی که میخوام برسم😍🥰

چیز خاصی نشده 😁 به دعاهاتون نیاز دارم🥰دعا کن به اون چیزی که میخوام برسم😍🥰

حتما عزیزدلم🙏🏻🙏🏻😘😘