2777
2789
عنوان

بارداری

129 بازدید | 10 پست

من ۲ ماه بود پریودیام نا منظم شده بود با ۱۰ روز تاخیر پریود میشدم.  مثلا باید ۳۰ فروردین میشدم ۱۱ اردیبهشت شدم . تا ۱۸ اردیبهشت پریود بودم . و طبق خودم ۲۷ . ۲۸ اردیبهشت تخمک گذاریمو حساب کردم و این دو روز اقدام کردم

بعد دیگه ۱۱ خرداد ک باید پریود میشدم نشدم البته من سر یکماه حساب کردم ک ۱۱ خرداد اگر میخواست بیفته عقب ک دیگه میشد حدود ۲۰ خرداد.

اما از ۱۱ خرداد همش بیبی میزدم منفی بود .

۳۱ خرداد ازمایش بتا دادم  عددش ۳۹ بود .  ک دکتر گفت طبیعی نیست اگر بارداری طبیعی داشته باشم باید بالاتر باشه .دکتر گفت ۴۸ ساعت بعد  ازمایش بده بتا شد ۹۸. دوباره بعد از ۷۲ ساعت بتا دادم شد ۴۱۵. بعد از ۴۸ ساعت مجدد بتا دادم شد ۱۳۱۹ .

دیروز سونو شدم  ۶ هفته دو روز بود و قلب هم داشت . اما طبق پریودی باید ۱۰ هفته باشم.  کسی تا حالا مث من بوده؟؟ 

تاریخ حساب کتاب خودمون دقیق نیست

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی هفته دقیق اون موقع معلوم میشه؟

اون دقیق ترینه 

مثلا هفته که میره بالا هم جنین ها از نظر رشد با هم فرق دارن

دکتر زنان هم از روی آخرین پری حساب میکنه هفته رو 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
یه سونوی بارداری واژینال بدون دفترچه ۲۵۰ تومان

سونو واژینال انجام دادم برای اینک ببینه ساک حاملگی تشکیل شده یانه ولی برای۸هفته میگن سونوانجام میشه ک ببینن قلب تشکیل شده میگن هزینش زیاده می‌خوام بدونم دقیقاچقدره🤦🤦

سونو واژینال انجام دادم برای اینک ببینه ساک حاملگی تشکیل شده یانه ولی برای۸هفته میگن سونوانجام میشه ...

نه اون یه سونوی بارداری سادست 

اما غربالگری ک هفته ۱۲ هستش گرونترینه ک اونم فک کنم حدود ۵۰۰ ایناست

نه اون یه سونوی بارداری سادست  اما غربالگری ک هفته ۱۲ هستش گرونترینه ک اونم فک کنم حدود ۵۰۰ ای ...

آهان مرسی عزیزم چون ازبکی پرسیدم گفت گرون بودمن نرفتم واس همون گفتم مگ میشه نرفت خیلی چیزمهمیه اخه