2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 87 پست
از من مثبت بود برا سقط باید چیکار کنم؟؟

گلم تو خیالت راحت خخخ باردار نیستی شدی هم 

برو سونو 

بعد ماما بگو برات سقط میکنه با امپول یا دارو 

فردا من برم میام توضیح میدم خخ

ولی خیالت راحت

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والامن همون یه هفته مثه پریودی های قبل بودم خونریزیم یکم اولش زیاده بعد دیگم کم میشه

مرسی🌹🙏🏻

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕
ن بابا شما باردار نیستی انشالله من دوس ندارم کسیو تشویق کنم بره سقط کنه خیلی گناهه خودمم خییییلی عذ ...

منم سقط کردم دوماه پیش قبلش خیلی عذاب وجدان داشتم ولی الان خوشحالم که درست تصمیم گرفتم

دوتا بچه دارم کوچیکه یسالشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
😂😂وای خیلی باحال گفتی ببخشید

والا به خدا.🙄

چیو ببخشم،گلی ،راحت باش😂

بخند،الهی که همیشه بخندی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
منم سقط کردم دوماه پیش قبلش خیلی عذاب وجدان داشتم ولی الان خوشحالم که درست تصمیم گرفتم دوتا بچه دار ...

جدی؟

من‌میترسم پشیمون بشم

امابخدا نمیتونم نگهش دارم بچه هام دوقلوان خییییلی سختمه از اولش تا الان ک۱۸ماهشون تنها بودم وهستم خیییلی ضعیف شدم همش سرپام اصلا وقت استراحت ندارم فقط میگم کاش خدا ببخشم

منم سقط کردم دوماه پیش قبلش خیلی عذاب وجدان داشتم ولی الان خوشحالم که درست تصمیم گرفتم دوتا بچه دار ...

گلم برا منم دعا کن توروخدا حالم خیلی بده 

🌹🙏🏻خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه عزیزم