2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 87 پست
منم همینطوررر😪من نامزدمم اینجا نیست حتی یه شهر دیگه ماموریته نمیدونم چیکار کنم واقعا هیچی هم بلد نی ...

منکه تاپیک زدم بیشتر نمک پاشیدن رو زخم

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط از خدا میخام باردار نباشم 😪دیگه حتی طرفش هم نمیرممم

😂😂نیستی بابا خیالت تخت خخ

یه دونه بیبی چک هم بزن خب 

زغفرون دم کن بخور هی پشت سرهم 

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

میترسی از رو شلوار باردار شده باشی؟

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

۶ ماهه از زیر شلوار باردار نشدم زنه حسابی،دنبال چی میگردی.

نترس،چیزی نمیشه

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خب گفتم شاید مایعی وارد واژن شده باشه و...

🤣🤣🤣بعدن خیلی میخندی خودتم 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
منکه تاپیک زدم بیشتر نمک پاشیدن رو زخم

بدون اینکه حتی کوچیک ترین اطلاعی از وضعیت ادم داشته باشن قضاوت میکنن 

چرا ازدواج کردی😔 چرا فلان کردی😔

ابشالا ایشالا نباشم همتون شیرینی میدم😪😂

منم دعا کن 😄

انشاءالله که منفیه البته صددرصد منفیه  منم گیج شدم  من ۱۸ سالمه خیلی حس بدی دارم قصد دا ...

عزیزم بنظرم سقط نکن

من خودم دوقلودارم۱۸ماهشون دو س روزه فهمیدم باردارم حتما میخام سقط کنم چون واقعا نمیتونم خیلی اذیتم تنهایی

اما شما بچه اولته سقط نکن

بدون اینکه حتی کوچیک ترین اطلاعی از وضعیت ادم داشته باشن قضاوت میکنن  چرا ازدواج کردی😔 چرا فل ...

اره درکت میکنم واقعا😪خیلی شرایط بدیه 

ایشالا که مشکلمون حل شه🙏🏻