2777
2789
عنوان

بی بی چک

894 بازدید | 87 پست

سلام من یکماه پیش با نامزدم رابطه داشتم ولی دخول تاحالا نداشتیم و رابطمون از روی شلوار بوده فقط امروز عصر بیبی چک زدم منفی شد با توجه به این موضوع و اینکه پرده بکارت دارم امکان بارداری هست؟چون ده روز پریم عقب افتاده و دیروز یه درد زیر شکمم گرفت البته این دردو قبلا هم یبار داشتم بخاطر کیست.هیچ علائم دیگه ای ندارم فقط تاریخ پریم عقب افتاده 

کسایی که تجربه دارن بگین لطفا خیلی استرس دارم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رو شلوار کی حامله شده اخه😑

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
امیدوارم خیلی استرس دارم😭نمیدونم چیکار کنم خداکنه نباشه

بهش فکر نکن استرس تاثیر مستقیمی روی کارکرد تخمدونا و در نتیجه تاخیر در پری داره

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
خودمم خیالم راحت بود تا الان ولی هم تاریخش عقب افتاده و هم احساس درد میکنم زیر شکمم ترسیدم😭

نه بابا😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
عزیزم از رو شلوار که معلومه حامله نمیشی😂

نه اخه خودمم تا الان خیالم راحت بود ولی هم ده روز عقب افتاده هم درد گرفته زیر شکمم حالا نمیدونم از استرس و تلقینه یا چی🥲😭میترسم جلو مامانم حالت تهوع و اینا بگیرم😑

بهش فکر نکن استرس تاثیر مستقیمی روی کارکرد تخمدونا و در نتیجه تاخیر در پری داره

مرسی عزیزم❤خداکنه درست شه فقط میترسم یکم بعد جلو مامانم حالت تهوع بگیرم😑😂