2777
2789

استرس رو بزار کنار میشی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داروهای طب اسلامی رو هم امتحان کن واژنت رو به گرمی تبدیل کنن بچه زود بشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم تونت بزن داروی گیاهی طب اسلامی آمادگی رحم . مرسلین . و‌... بدنت رو گرم میکنه زودتر بچه دار میشی من بعد هشت ماه اقدام و نتیجه نگرفتن فهمیدم بدنم سرده از اونجا دارو گرفتم یماه بعد باردار شدم 

گیاه بقس ۴ 

مرسین 

امادگی رحم 

و کلی داروهای دیگه هست بدون عوارض

عزیزم تونت بزن داروی گیاهی طب اسلامی آمادگی رحم . مرسلین . و‌... بدنت رو گرم میکنه زودتر بچه دار میش ...

مرسلین چیه ؟ رفتی طب سنتی خودشون برات تجویز کردن ؟ بادکش وحجامت هم کردی

خدایاشکرت

گیاه بقس ۴  مرسین  امادگی رحم  و کلی داروهای دیگه هست بدون عوارض

چندوقت مصرف کردی نتیجه دیدید؟ 

دکترم ماه پیش اینقدر مطمین بود باردار میشم که آزمایش بتا هم برام نوشت بعد از اقدام و مصرف آمپولها ولی نشد 

بشدت لگن ورحمم سرده بادکش هم رفتم گفت یکروز درمیان باید بیای چون خیلی سردی یکبار هم باردار شدم سقط شد رحمم نگه نمیداره 

خدایاشکرت

طب اسلامی جایی که معتبر باشه رو نمیشناسم اگه جایی میشناسید بگید 

https://chat.whatsapp.com/FYokmzitncXGgoIM3GZ7BVخانمی این لینک گروه واتساپ مزاج شناسی طب اسلامی  مزاح شناسی رو انجام بدید خانم ابراهیمی اونجا عکس سونو و آزمایش های خودتون و همسرتون رو میبینن مزاج شناسی میکنن و بعد دارو میدن میتونید آدرس بدین براتون پست میکنن

چندوقت مصرف کردی نتیجه دیدید؟  دکترم ماه پیش اینقدر مطمین بود باردار میشم که آزمایش بتا هم برا ...

ن عزیزم بادکش نرفتم این داروها گرم میکنه رحم رو

چندوقت مصرف کردی نتیجه دیدید؟  دکترم ماه پیش اینقدر مطمین بود باردار میشم که آزمایش بتا هم برا ...

من یماه و نیم مصرف کرذم عزیزم . با روغن سیاهدانه زحمت رو ماساژ بده . سیاهدانه با عسل هرروز بخور . من خرما سیاه هم با روغن زرد میکوبوندم از واژن شیاف برمیداشتم جوریکه گرمی واژنمو خودم احساس کردم اونماه باردار شدم خرما و روغن زرد رو ماما خانگی گفت میکوبیدم داخل تنظیف میبستم شیاف میکردم بعد تنظیف رو برمیذاشتم