2789
عنوان

۱۶روز میگذره

210 بازدید | 14 پست
سلام

۱۶روز از زدن آمپولhcg میگذره ۴روز مونده به پریودی فقط روز۱۲/۱۳ یه سری علائم مثل بزرگ شدن سینه و درد سینه و درد پریودی و درد زیر شکم و همین چیزا داشتم

الان بعد از ۱۶ روز هیچ علائمی ندارم فقط احساس ضعف و گرگرفتگی میکنم زیر شکمم هم بعضی مواقع مثل بعد از نزدیکی کمی تیر میکشه 

هیچ امیدی به بارداری ندارم فقط میخواستم بدونم این عوارض آمپول تا چند روز طول میکشه من پریودیم هیچ علامتی جز درد شکم و کمر ندارم 

و پریودیم نامنظمه

و میدونم باردار نیستم ولی این عوارض طبیعیه؟

لطفا راهنماییم کنید جیگرا🙏🏻🌹

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️

گرگرفتگی دائمی نیست از دیشب شروع شده یهو داغ میشم درحدی که خودمو انداختم تو حموم دوش گرفتم

من هیچوقت قبل پریودی این علایم رو نداشتم

آمپوله سیستممون رو به هم ریخته😂

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️

بی بی چک نزدین؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بی بی چک نزدین؟

سیزده روز بعد از آمپول زدم ولی منفی شد

منم یکروزعقب انداختم چندروزپیش بی بی زدم منفی شدالان هرلحظه فکرمیکنم پریودمیشم نگاه خودم میکنم نشدم ...

عزیزم ان شاءالله باردار باشی😍

تا یه هفته بعد از پریودی ممکنه نشون نده

آزمایش بده اون مطمئن تره منم صبر میکنم تا پریودیم 

اون موقع دوباره بی بی میزنم

ان شالله که بارداری توام نمیدونم ولی حسم میگه نیستم هرچی خدابخوادهمون میشع

من هیچ امیدی ندارم 

ان شاءالله که بارداری آزمایش بده بیا نتیجه رو بگو خوشحالمون کن 😘♥️

من پریودشدم رفت ماه بعدی

عزیز دلم اشکالی نداره ناامید نشو بهش هم فکر نکن ان شاءالله ماه بعد باهم 😘

من حتی جرات نمیکنم برم بی بی بزنم الانم مامانم مریضه میخوام راهی شهرستان بشم 

آخی عزیزم خدا شفا بده ان شاءالله

ان شالله هرچی خدابخوادهمون میشه

ان شاءالله 😘♥️🙏🏻