2777
2789

؟

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
بله  من خودم حاصل ای یو دی هستم😂😂😂

ای یو دی داشتی باردار شدی😳

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میای تاپیک اخر من دوست منم شرایطش مثل شماس الان براش تاپیک زدم 

اونم ایودی داره ولی شش روزه عقب انداخته ، از داده فهمیده بارداری بتاش ۱۸۰۴ هست ولی سونو داده چیزی معلوم نبوده 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزیزم میای تاپیک اخر من دوست منم شرایطش مثل شماس الان براش تاپیک زدم  اونم ایودی داره ولی شش ر ...

من پریودیم خداروشکر از وقتی گداشتم منطمه ولی تا حالت تهوع  میگیرم فکرمیکنم حامله ام😂

نه حاصل بارداری با ای یو دی هستم مامانم ای یو دی داشت منو باردار شد

اها😁😂جدا