سلام دوستان مدتیه از نوک سینم خود به خود بعضی وقتا ترشح ابکی مث اب میاد درد هم ندارم ولی ب خاطر هزینه تا۲ ماه نمیتونم دکتر برم وسرچ کردم تو اینترنت بیشتر نگران شدم ولی تو روخدا تجربه ای دارین کسی اطلاعی داره بگین ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
✅ ✅ دنیا اساسش جمله بر آلاکلنگ است ** گاهی به دستت تیشه گاهی هم کلنگ است ** هرگز مکن تخریب وقتی زور داری ** دریا عزیز من فقط جای نهنگ است ** بیرون مرو چیزی نمی یابی عزیزم ** کن در درون خود سفر چون وقت تنگ است ** در باغ جز نظم و نظام خشک چیزی ** حاکم نمیباشد کجا جای پلنگ است ** جنگل حریم اقتدار است و صلابت ** هر چیز میبینی به جای خود قشنگ است ** لازم شود گاهی علف باشی الف نه ** آنچه از او روغن نمیگیرند سنگ است ** عادل تو فهمیدی که هستی هست بازی ** هر کس در این بازی نشد وارد زرنگ است
به خیلی چیزا بستگی داره، باردار نیستی؟ دوره شیردهی نداشتی؟ اگر هم مجرد باشی که وقتی هورمون پرولاکتین بالا بره اینجوری هست که اکثر موارد با یه قرص و مراقبت پزشکی حله