2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار به یکی اشتباهی تسلیت گفتم😐طرف هنگ بود هیچی نمی‌گفت منم بس نمیکردم همش. همدردی میکردم😑😑

😂😂

مینو جون دوست  خوبمههه تو دنیای واقعی دوستیم به خاطر همین نام کاربریمونو مثل هم گذاشتیم @sd_1378

روز خواستگاریم جلو همه یهو به نامزدم گفتم عاشقتم یعنی مامانم میخواست خفم کنه خودمم خجالت کشیدم خیلی😖نامزدم شوکه شد بدبخت🤦🏻‍♀️

الانم که الانه خجالت میکشم🥺🧡

جوگیر شدم😐

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
شوهر ندیده کی بودی تو😆✋

با منی🥺🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

با مشاورم ی مدت پیش در ارتباط بودم

داشتیم در مورد ی موضوع خیییلیییی جدی چت میکردیم

بهش گفتم ی مدته خیلی شل کردم😐منظورم اون نبود ولی این بیشعور همش استیکر خنده میفرستاد میگف شل کردی؟😑😑😑اینقد خجالت کشیدمممم😬😬

🐚
اوووم😁

دیگه هول شدم کمالاتشو دیدم😁

هرچقدر مامانم گفت انقدر هول نباش بسه همش می‌چسبیدم بهش