2789
عنوان

قهر کردن

507 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من با شوهرم بحث کردیم درباره چون چشم چرانی میکنه و پنهایی فیلم نگاه میکنه ودانکار میکنه هفته قبل روز دوشنبه ساعت پنج ضهر باهاش بحثم شد با دوتا بچه تو گرما تو جاده وایستادم ماشین بگیرم اونم گرفت خوابید بعد تا شیش ماشین گیرم نیومد اونم اومد بچه هارو ازم گرفت برد خونه مامانش رفتم دنبال بچه ها مامانش گفت بمون اما اون اصلا جلو خاپوادش نگفت بمون فقطداد زد گفت تو شکاکی ب مادرش هم میگفت نرو دنبالش الانم یک هفته اس خونه مادرمم ن زنگ زده نه سراغ گرفته چکار کنم

کاش خونتو ترک نمیکردی

الان بچه هات کجان

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم پشیمونم یکی پیشمه یکی خونه مادرشه

نمیشه برگردی بگو بخاطر بچه هام برگشتم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من تو خونه باهاش قهر كردم حرف نميزنم غذا و چاي هم رو گاز خودش ميكشه ميخوره كاش تو هم از خونه نميرفتي ...

اخه خیلی اذیتم کرد منم خیلی اعصابم خورد شذ چند بار همه چیز رو شکوند منو هول داد اما قهر نکردم ولی این دفعه دلم شکست جلو خانوادش اشکم دراومد 

تو اشتیکردن پیش قدم نمیشه

خب شاید تا ی سال نخواد بیاد دنبالت

خب شاید تا ی سال نخواد بیاد دنبالت

حتی اگه تقصیر خودش باشه خواهر شوهرم سر اینکه چون شوهرش روز عید رفت سر زد ب مادرش دوماه قهر کرد ففط طلاق میخواست اونم بدبخت هر روز میرفت دنبالش یا تنها یا با فامیلش اخرش برگشت ولی من چراداخه باید اذیت بشم

حتی اگه تقصیر خودش باشه خواهر شوهرم سر اینکه چون شوهرش روز عید رفت سر زد ب مادرش دوماه قهر کرد ففط ط ...

حقو ب شما میدم عزیزم ولی خونه ترک کردنو موافق نیستم چون مردو پرروتر میکنه ببین خودتم میگی ی هفته س ی زنگ نزده

حقو ب شما میدم عزیزم ولی خونه ترک کردنو موافق نیستم چون مردو پرروتر میکنه ببین خودتم میگی ی هفته س ی ...

اره اونم خونه ک من مثل یه مرد پا ب پاش بودم تا صبح کمکش میکردم برای ساختنش هیچکی کمکش نکرد تا اخر هفته صبر میکنم 

اره اونم خونه ک من مثل یه مرد پا ب پاش بودم تا صبح کمکش میکردم برای ساختنش هیچکی کمکش نکرد تا اخر هف ...

پس راحت  نگذر ازخونه زندگیت

حالام یکم صبر کن ببین خبری ازش نمیشه مثلا بترسه بهش بگو بیا تکلیف منو مشخص کن بزار ب دست وپات بیفته