بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه الان متوجه نمیشم چون باردارم دکترم گفت هنوز بخاطر بارداریت اینا ممکنه باشه اما نسبت به قبل ریزش مو خیلی کم شده چون قبلا همه جای اتاقم پر از مو میشد حتی رو بالش که میخوابیدم صبح کلی مو بود
چرا میشی ولی خب هرچی زمان بگذره و تنبلی بیشتر بشه بارداری سخت تر میشه راستی جواب سوالتو یادم رفت.من ...
من موهای زاید خیلی دارم اما قرص استفاده نکردم تا ب الان فقط چند هفته اس ک کلا حذف شکر و چیزا شیرین کردم من وقتی باردار بودم میرفتم سنو همون موقع میگفت تنبلی تخمدان داری یعنیذب مرور بیشتر میشه و نازا
پس تنبلیت شدید نیست بازم میتونی باردار بشی من بدون دارو حتی پریود هم نمیشم چه برسه به باردار.برا پس ...
من پنج سال پیش زایمان کردم ولی الان ک اقدام کردم بی نتیحه بود حس میکنم شدید شده قبلا موهای زاید نداشتم الان دارم و ریزش مو نداشتم ک الان دارم کچل میشم خیلی مترسم
من پنج سال پیش زایمان کردم ولی الان ک اقدام کردم بی نتیحه بود حس میکنم شدید شده قبلا موهای زاید نداش ...
زالو درمانی کردی تا حالا؟ این روش خیلی عالیه.برو درمانگاه طب اسلامی داروهای خوبی برا تنبلی بهت میدن.در کنارش زالو یا حجامت هم داشته باش هر ۳-۴ ماه ی بار