2789
منم دقیقا ۱۱ ساله گرفتارشم.من ۲ تا بچه دارم ولی واقعا تاثیری توی پلی کیستیکم نداشته.هم رژیم غذایی هم ...

دقیقا منم 14ساله درگیرم منم دوتا پسر دارم ولی عجیبه ک بدتر دارم میشم تا بهتر اخه چرا قرص هم میگن بدتر میکنه اوضاع رو موهای زاید داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا منم 14ساله درگیرم منم دوتا پسر دارم ولی عجیبه ک بدتر دارم میشم تا بهتر اخه چرا قرص هم میگن بدت ...

من بعد زایمانم خیلی افتضاح شدم حتی پریودام از ۷ روز شد ۳ روز.مطمعنم این دفعه هم زایمان کنم داغون تر از قبل میشم

اگه دیگه بچه نمیخوای قرص بخور

یعنی الان برطرف شد 

اخه الان متوجه نمیشم چون باردارم دکترم گفت هنوز بخاطر بارداریت اینا ممکنه باشه اما نسبت به قبل ریزش مو خیلی کم شده چون قبلا همه جای اتاقم پر از مو میشد حتی رو بالش که میخوابیدم صبح کلی مو بود

من بعد زایمانم خیلی افتضاح شدم حتی پریودام از ۷ روز شد ۳ روز.مطمعنم این دفعه هم زایمان کنم داغون تر ...

من دختر دوست دارم بچه میخوام یعنی اگه قرص بخورم دیگه بچه دار نمیشم البته نه الان 

من دختر دوست دارم بچه میخوام یعنی اگه قرص بخورم دیگه بچه دار نمیشم البته نه الان 

چرا میشی ولی خب هرچی زمان بگذره و تنبلی بیشتر بشه بارداری سخت تر میشه

راستی جواب سوالتو یادم رفت.من موی زاید ندارم ولی ریزش مو شدید دارم.حتی الان که باردارم بازم موهام میریزه.تو دوران شیر دهی نمیدونم چی بشه

چرا میشی ولی خب هرچی زمان بگذره و تنبلی بیشتر بشه بارداری سخت تر میشه راستی جواب سوالتو یادم رفت.من ...

من موهای زاید خیلی دارم اما قرص استفاده نکردم تا ب الان فقط چند هفته اس ک کلا حذف شکر و چیزا شیرین کردم من وقتی باردار بودم میرفتم سنو همون موقع میگفت تنبلی تخمدان داری یعنیذب مرور بیشتر میشه و نازا

پس تنبلیت شدید نیست بازم میتونی باردار بشی من بدون دارو حتی پریود هم نمیشم چه برسه به باردار.برا پس ...

من پنج سال پیش زایمان کردم ولی الان ک اقدام کردم بی نتیحه بود حس میکنم شدید شده قبلا موهای زاید نداشتم الان دارم و ریزش مو نداشتم ک الان دارم کچل میشم خیلی مترسم

من پنج سال پیش زایمان کردم ولی الان ک اقدام کردم بی نتیحه بود حس میکنم شدید شده قبلا موهای زاید نداش ...

زالو درمانی کردی تا حالا؟ این روش خیلی عالیه.برو درمانگاه طب اسلامی داروهای خوبی برا تنبلی بهت میدن.در کنارش زالو یا حجامت هم داشته باش هر ۳-۴ ماه ی بار