سلام من قبلن یه النگو پهن داشتم که به علت مشکلات مالی بفروش رسید... حالا دوباره یه پولی دستم اومده میخوام برم طلا بخرم... نمیدونم اصلن النگو بخرم یا نه؟! بعد دیروز داشتم ویترین زرگرها رو نگااه میکردم هم النگو های تکیشون خوشگل بود هم پهن صاف داشتن هم پهن گرد!! نمیدونم میدونین چی میگم یا نه؟! سعی میکنم بگردم عکس هم پیدا کنم . بذارم حالا بنظر شما چی قشنگتره؟ ((((من سی ساله هستم))))))))))
من یدونه تک پوش دارم خیلی پهن نیست خدود 4 سانته یه دستمه و یه دسته دیگه 6 تا ریزه ریز دارم و دستبندمو قاطی اونا میندازم خیلی هم قشنگه هر کی میگه بده و .... دروغه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده شما هم به حرف کسی توجه نکن هر جور عشقته
قاصدک جون چه حرفیه شما میزنیا من خودم تک پوش دستمه، و دیگه دلمو زده، دارم به این نتیجه میرسم که درش بیارم و طلای ظریف بخرم یعنی اگه کسی نخواد دوتا دستشو تا آرنج طلا بگیره فقط به این دلیله که دستش به گوشت نمیرسه؟! قرار نیست کل حساب بانکیمونو به خودمون آویزون بکنیم که!!!
نه عزیزم .اخه وقتی از این تاپیکا زده میشه همه میان میگن هر کی النگو بندازه بی کساسه و ... من از طلای زیاد خیلی خیلی بدم میاد ولی هر کسی هم که انگو بندازه ادم بی کسلاسی نیست .اخه چند روز پیش یه خانمی از این تاپیکا زده بود همه گفتن اهاها انگو چقدر دمده شده و... میگم خوب یکی ظریف دوست داره یکی پهن هر کی هر جور دوست داره
من از النگو بدم میاد بخصوص ریز ریزهاش یه دونه دارم 3 سانتی مال 14 سالگیم خخخخ گاهی دستم میکنم ولی شب تو خونه در میارم عاشق دستبندم کلی هم دارم اگهههه من باشم النگو پهن میگیرم یا از اون مدل دستبندها که مثل النگو میمونه جدید اومده نازکه ولی یکطرفش بازه و طرحی روی دو دسته ش هست الانم پول دستمه ولی احتمالا انگشتر میخرم و تو گردنی به قول دوستمون این چیزا کاملا سلیقه اییه وقتی تو ویترین مغازهها هست یعنی رو بورسه و از مد نیفتاده