2777
2789
عنوان

النگو طلا چی مده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24546 بازدید | 54 پست
حالا یه سوال شماها طلا همراتونه بیرون از خونه؟؟؟؟؟ من هیچی همرام نمیکنم گاهی حلقمه که بوگاتیه گاهی هم دستم نمیکنم فقط مهمونی به مهمونی بچه ها خیلی مواظب باشین توروخدا
خدایا با من مهربان باش ... خواهش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من انگشتر هیچی دستم نمی کنم..چون خیلی تو دیده النگو هم میکشم بالا تو ساعد دستم گیر میکنه که نیاد پایین...گردنبند و اینا هم نمیندازم خیلی خطرناکه..میگیرن به هوای دوتا انگشتر و النگو میبرن هم بلا سر ادم میارم هم میترسونن هم میکشن
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
من کلا طلا نمیندازم فقط یک گردنیند ظریف و حلقه ازدواج طلا هم زیاد دارم دستم به گوشت میرسه النگو به دلیل بی کلاسی نبیست که استفاده نمی کنم دستام لاغره النگو بهم نمیاد ولی در کل از این مدلا خوشم میاد
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
من 9 تا النگوی ریز دارم یه مدت میخام درشون بیارم ولی خیلی تنگه در نمیاد چیکار کنم نمیخوام بفروشم یا عوض کنم وگرنه میبریدم راهکار دارید راحت دربیارمشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟