2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

479 بازدید | 19 پست

سلام دوستان قند ناشتام ۱۰۰ هستش دکتر گفت که باید خیلی مواظب باشم و دوباره ازمایش بدم ولی همش ولع شیرینیجات دارم همش ضعف میکنم واقعا چیکار کنم اگه کسی بوده که دیابت بارداری داشته لطفا راهنماییم کنه

بالای۹۳دیابته،رعایت کن رعایت کردن خیلی بهتر از اینه که قرص بیفتی یا خدا نکرده هر روز انسولین بزنی،دوباره تکرار کن حتما ایشالا اینبار خوب باشه مصرف شیرینی خیلییی کم کنه شاید این آزمایش دادی زیر۹۳بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش سبزیجات نخور به جاش نوشابه شکلات اینجور چیزارو حذف کن برنج ونون وماکارونی هم کمتر بخور ورزش سبک هم داشته باش برای آزمایش دوباره که رفتی شامت ساعت های۹تا۱۰بخور بعدتا صبح چیزی نخور جز آب اگه تشنه شدی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
چند ساعت ناشتا بودی باید 12ساعت ناشتا بوده باشی من ناشتا نبودم 135 شد مجدد دادم 71 شده بود 

گفته بودن ۱۲ ساعت یه کاری پیش اومد ۱۳ ساعت ناشتا ازمایشمو دادم!ولی تو خونه خودم اندازه میگیریم تازگیا 104شده😭

بالای۹۳دیابته،رعایت کن رعایت کردن خیلی بهتر از اینه که قرص بیفتی یا خدا نکرده هر روز انسولین بزنی،دو ...

الان تو خونه میگیرم ۱۰۴ میشه خیلی نگرانم ولی نمیتونمم رعایت کنم همش ضعف دارم واقعا موندم چیکار کنم

اخه نمیتونم بخدا یجوری ضعف میکنم که خدا میدونه

ضعفتو با چیزایی مثل مرغ و گوشت اینا برطرف کن مواد قندی که سریع دوباره بعدش ضعف میکنی 

نون و برنجتم باید کم کنی 

شیرینیجات و قند و شکر هم کامل حذف کن چاره ای نیست 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
همش سبزیجات نخور به جاش نوشابه شکلات اینجور چیزارو حذف کن برنج ونون وماکارونی هم کمتر بخور ورزش سبک ...

حتما ,غذا درست حسابی نمیتونم بخورم ولی کلی میوه میخورم یعنی اونم نخورم انگار هیچی نخوردم دیگه ولی خب خیلی خیلی زیاد میوه میخورم میوه هم که قند داره خیلی نگرانم

حتما ,غذا درست حسابی نمیتونم بخورم ولی کلی میوه میخورم یعنی اونم نخورم انگار هیچی نخوردم دیگه ولی خب ...

وای میوه نخور زیاد. من دلم فقط برا میوه میره ولی کمش رو هم بخورم قنده میره ۱۸۰ به بالا💔😔

سلام گلم. میشه بیای تل یا وات در ارتباط باشیم؟. منم دقیقا همین مشکل رو دارم. دیابت بارداری  و ت ...

عزیزم همینجا درخواست دوستی میدم من هفته ی ۲۰ ام,استراحت نیمه مطلق برای چی؟دکتر به من گفت پیاده روی داشته باشم تا قندم بیاد پایین