سلام دوستان قند ناشتام ۱۰۰ هستش دکتر گفت که باید خیلی مواظب باشم و دوباره ازمایش بدم ولی همش ولع شیرینیجات دارم همش ضعف میکنم واقعا چیکار کنم اگه کسی بوده که دیابت بارداری داشته لطفا راهنماییم کنه
بالای۹۳دیابته،رعایت کن رعایت کردن خیلی بهتر از اینه که قرص بیفتی یا خدا نکرده هر روز انسولین بزنی،دوباره تکرار کن حتما ایشالا اینبار خوب باشه مصرف شیرینی خیلییی کم کنه شاید این آزمایش دادی زیر۹۳بشه
همش سبزیجات نخور به جاش نوشابه شکلات اینجور چیزارو حذف کن برنج ونون وماکارونی هم کمتر بخور ورزش سبک هم داشته باش برای آزمایش دوباره که رفتی شامت ساعت های۹تا۱۰بخور بعدتا صبح چیزی نخور جز آب اگه تشنه شدی
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ضعفتو با چیزایی مثل مرغ و گوشت اینا برطرف کن مواد قندی که سریع دوباره بعدش ضعف میکنی
نون و برنجتم باید کم کنی
شیرینیجات و قند و شکر هم کامل حذف کن چاره ای نیست
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن