2777
2789
عنوان

سن حاملگی

73 بازدید | 4 پست

من ۲ ماه بود پریودیام نا منظم شده بود با ۱۰ روز تاخیر پریود میشدم.  مثلا باید ۳۰ فروردین میشدم ۱۱ اردیبهشت شدم . تا ۱۸ اردیبهشت پریود بودم . و طبق خودم ۲۷ . ۲۸ اردیبهشت تخمک گذاریمو حساب کردم و این دو روز اقدام کردم

بعد دیگه ۱۱ خرداد ک باید پریود میشدم نشدم البته من سر یکماه حساب کردم ک ۱۱ خرداد اگر میخواست بیفته عقب ک دیگه میشد حدود ۲۰ خرداد.

اما از ۱۱ خرداد همش بیبی میزدم منفی بود .

۳۱ خرداد ازمایش بتا دادم  عددش ۳۹ بود .  ک دکتر گفت طبیعی نیست اگر بارداری طبیعی داشته باشم باید بالاتر باشه .دکتر گفت ۴۸ ساعت بعد  ازمایش بده بتا شد ۹۸. دوباره بعد از ۷۲ ساعت بتا دادم شد ۴۱۵. بعد از ۴۸ ساعت مجدد بتا دادم شد ۱۳۱۹ .

دیروز سونو شدم  ۶ هفته دو روز بود و قلب هم داشت . اما طبق پریودی باید ۱۰ هفته باشم.  کسی تا حالا مث من بوده؟؟ 

تخمک گذاری دیر انجام شده اگه جنین قلب داره وخوبه به بقیه اش فکر نکن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

منم پریودام نامنظمه خودم فکر میکردم ۶هفته باشم ولی سونو گفت ۴هفته و۴روز بعد دکترمم گفت جای نگرانی نیست سونو خوبه چند هفته دیگه برو سونو قلب که من میخوام ۱۰هفته برم انشاالله برا قلبش الانم ۶هفتم تموم شد☺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.