2777
2789
عنوان

اینستا

61 بازدید | 5 پست

سلام بچه هاببخشید ی سوال داشتم من اشتباهی دستم خورد رو تماس تصویری با یکی تو اینستااا بلد نبودم چکار کنم قطع ش بعد فقط تونستم فکرکنم صحفه تبلتمو خاموش کنم نه کل گوشی ها فقط صحفش بعد ازاینستا هم ک باز گوشی باز کردم اومدم بیرونن بعد گوشی رو.کلا قطع کرد دیگ تماس تصویریه قطعشد اره؟ بد زمانش هم نوشت بود مثلا۱۵و۳۱شروع تماش همون ۱۵و۳۱هم قطع تماس درسته دیگ دوربینش ک کار نکرده؟صحفه گوشی روخاموش کنی ولی تو اینستا باشی؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینستا اینجوری نیس لامصب

ن بابااا هسسسس اخه من مدت زیادی اونطوری گذاشتمش بد.ولی.نوشت بود نرسید بود ب ی دق قط شد بود🤣چونک ۱۵و۳۱شروعش بود۱۵و۳۱هم قط نوشت بود