2777
2789

من امروز از ماما پرسیدم گفت تا یه هفته عقب نندازی بیبی چک نزاری ک الکیه😑الان درستش چیه؟

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ روز مونده بود زدم زود هاله انداخت ازمایشمم مثبت شد

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

قبل از موعد هم ممکنه نشون بده ولی میگن بهتره عجله نکنید...یه جا هم خوندم نوشته بود دو هفته بعد از اقدام هم ممکنه نشون بده

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

باید از موعدت بگذره ۵ تا ۷ روز 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
سلام عزیزم مبارکه منم امروز بی بی چکم یه هاله انداخت

وای عزیزم خداروشکر برو زودی ازمایش بده مطمئن بشی من دیروز فهمیدم تیتربتا دارم ۲۸۱ بود

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
وای عزیزم خداروشکر برو زودی ازمایش بده مطمئن بشی من دیروز فهمیدم تیتربتا دارم ۲۸۱ بود

حالت خاصی هم داشتی؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
2790
2778
2791
2779
2792