2777
2789
عنوان

عمل بینی

184 بازدید | 13 پست

سلام دخترا من یک هفته س که جراحی بینی انجام دادم.

موهام ب شدت چربه دارم دیوونه میشم.

شما تو طول عمل با موهاتون چیکار کردید😹

با چشب زیر دوش رفتید.تو روخدا از تجربیاتتون بهم بگید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا یه هفته حموم نکردم همه جام چرب بود🤢

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

سلام عزیزم درکت میکنم

من دو تا صندلی گذاشتم داخل حمام. روشون خوابیدم. موهام ازش آویزون بود. دوش تلفنی داشتیم اگه نداری یه جایگزین پیدا کن واسش. 

و مامانم موهامو میشست

رو صورتم پلاستیک کامل گرفتم بودم و یه حوله هم انداختم رو پلاستیک

سخت ترین قسمت عمل بینی حمام نرفتنن

وااای خیلی سخته

اره تازه با اون وضع بیرونم میرفتم😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
انگار چاره ای نداریم.منم باید همین کارو کنم

آره بابا من عادت دارم باید هرروز یا یه روز درمیون برم حمام موهام اینقد چرب شده بود دیوونه شدم دیگه گفتم چاره ای نیست 

عزیزم شما بالاخره با عشقت ازدواج کردی؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷