2777
2789
عنوان

خانومایی که بینی تونو عمل کردید ...

122 بازدید | 12 پست

بخیه هاتون بعد ازچند وقت محو شد؟؟؟

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

محو نمیشه ردش میمونه برامن بد چن سال مونده

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ هفته اس عمل کردم رفتن تقریبا فقط ی ردی ازشون مونده 

منم دو هفته شده هنوز قرمزه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
هیچ پمادی نزدید؟؟؟

ن

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
منم دو هفته شده هنوز قرمزه

من تو این نی نی سایت دیدم گفته بودن روش عسل بزنی یکم خیلی خوبه منم خواستم بزنم دیدم ردشون خیلی کم مونده و داره میره حالا فوقشم چند ماه دیگ دیدم مونده ی پماد میخرم واسشون پمادای زیادی پیشنهاد داده بودن 

تو با من چه کردی ک نگاهی جز نگاهت بر دلم معنا ندارد..