2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاید

217 بازدید | 52 پست

میشه بدونم وقتی ی چادری رو میبینید چه حسی بهش دارید؟ باهاش ارتباط برقرار میکنید؟ممکنه باهاش دوست بشید؟

لطفا فقط خانم هایی جواب بدن که خیلی معتقد نیستن ممنون

میخوام ی راهی رو انتخاب کنم خواهشا صادقانه بگید😊

تا وقتی که نخوان اعتقادات خودشونو تو حلق آدم کنن مشکلی ندارم و باهاشون خیلی خوبم ارتباط میگیرم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا وقتی که نخوان اعتقادات خودشونو تو حلق آدم کنن مشکلی ندارم و باهاشون خیلی خوبم ارتباط میگیرم

منظورم اون مدلیش نبود😅😅😅از این شیکا که خیلی صمیمی هم هستن منظورمه

اگه مرتب نباشن و مثلا سیبیل هاشون بلند باشه و چادر روی ابرو هاشون رو پوشونده باشه توی ذوقم میخوره و دوست ندارم ارتباط برقرار کنم ولی اگه مرتب باشن برام فرقی نداره چادری یا مانتویی بودن

خیلی معتقد نیستن؟ هرکسی یه اعتقادی داره چه بد حرف میزنی

قصد توهین به کسی نداشتم منظورم این بود کسایی نظر بدن که خودشون چادری نیستن و خیلی رعایت نمیکنن😊

خانم چادری همیشه خوبه نه این بی حیا های اشغال ک تا زانو باهاشون بیرونه(برنخوره بهتوناااا) به هر حال ...

عزیزم منم که ندیدم خانمای چادری که روش رو گرفتن 

درحالی قبح چادر ریختن

طرز صحبت کردنت اصلا درست نیست با شخصیت باشه