2777
2789
عنوان

حس بویایی و چشایی

372 بازدید | 15 پست

بچه ها من کرونا گرفتم الان ۳ روزه ک بویایی چشایی ندارم خیلی حس بدیه اصلا یه ذره هم بو نمیفهمم مزه هم همینطور خیلی عذاب اوره کسی تجربه داره؟تا کی اینجوریم اخه دارویی چیزی براش نیس؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سه ماه پیش کرونا گرفتم

هنوزم بویاییم درست و حسابی برنگشته :( یک دهم قبلش شده 

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
اره همش لیمو ترش میخورم پس کندر با عناب ممنونم ازتون

الان نه ولی بعد یه مدت اگر ریه درگیر نبود عطر تند ،لاک بو کن 

یکی از بچه ها میگفت پیاز رنده کرده تو کیسه فریزر ریخته بو میکرده ولی در کل زمان بره برای یکی بعد دو هفته برای یکی ۶ماه طول میکشه تا مثل سابق بشه

خیلی زیاد  اللن یه هفتس هیچی نمیتونم بخورم

سلام خوبی؟

خواب گلابی دیدی جنسیت بچتون چی شد؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

من؟بچم پسره

خداحفظش کنه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم