2777
2789
عنوان

حس بویایی و چشایی

365 بازدید | 15 پست

بچه ها من کرونا گرفتم الان ۳ روزه ک بویایی چشایی ندارم خیلی حس بدیه اصلا یه ذره هم بو نمیفهمم مزه هم همینطور خیلی عذاب اوره کسی تجربه داره؟تا کی اینجوریم اخه دارویی چیزی براش نیس؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه ماه پیش کرونا گرفتم

هنوزم بویاییم درست و حسابی برنگشته :( یک دهم قبلش شده 

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
اره همش لیمو ترش میخورم پس کندر با عناب ممنونم ازتون

الان نه ولی بعد یه مدت اگر ریه درگیر نبود عطر تند ،لاک بو کن 

یکی از بچه ها میگفت پیاز رنده کرده تو کیسه فریزر ریخته بو میکرده ولی در کل زمان بره برای یکی بعد دو هفته برای یکی ۶ماه طول میکشه تا مثل سابق بشه

خیلی زیاد  اللن یه هفتس هیچی نمیتونم بخورم

سلام خوبی؟

خواب گلابی دیدی جنسیت بچتون چی شد؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

من؟بچم پسره

خداحفظش کنه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم