چند وقت پیش تاپیک زدم که شهرستان بودم وقتی خواستم برگردم خواهرم و چند تا از اقوام درجه یک با من اومدن خونم همسرم دو هفته تنها بود و حسابی خونه رو کثیف کرده بود البته چون من قصد جا به جا یی داشتم هم زیاد به خونه نرسیده بودم گفتم میرم شهرستان و میام بعد برا جا به جایی حسابی تمیز می کنم. وقتی مهمونا با من اومدن خییلی بهم تیکه انداختن که چرا خونه مرتب و تمیز نیست منم صد بار توضیح دادم حالا هر وقت صحبت تمیزی میشه بهم تیکه میندازن و میگن تو و تمیزی یا اینکه مگه تو هم خونه رو تمیز می کنی و این حرفا دیگه واقعا دارن رو اعصابم می رن ولی نمی دونم چطور جوابشون رو بدم آخه صد بار توضیح دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا ید جور رو اعصاب من رفتن بیشتر از خودم ناراحتم نباید اینطور می شد آخه اونا سالی یه بارم خونه من ...
خوب دیگه پیش اومده.....فقط دیگه از خودت دفاع نکن..نگو تمیزم..چون دوباره پرتوقع میشن..هیچی نگو...ولی تو که ماهی یه بار میری...هر بار رفتی بگو چرا خونه مثل همیشه برق نمیزنه عجیبه......این حرف اصلا توهین نیس که ناراحت بشن..اگه هم تو جواب گفتن تمیزتر از خونه توعه...بگو حالا من کثیفم.اداعایی نکردم..په شما چرا بی نظم شدید یکم