2777
2789
عنوان

خونه کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 65 پست

شما که شرایط خونتون و میدونستید باید قبل از اومدن با مهموناتون میگفتید همسرتون یا کسی کمی تمیز کنن

الانم دیگه توضیحی ندید اگر باز گفتن بگید وااااای ظاهرا خودتون اهل تمیزکاری نیستید که قبول نمیکنید مال من مقطعی بوده نزدیک اسباب کشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهشون بگو آدم خون هم میبینه چشمش رو میبنده ، شما یبار اومدید دارید ابرو منو همه جا میبرید که اثبات کنید خودتون خوبید؟ بگو اره خونه من همینه هر کی ناراحته دیگه تشریف نیاره

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
اشتباه صد درصد با خودته...اولا اونا که میخاستن باهات بیان یا تو یروز زودتر میومدی یه دستی به خونه می ...

شوهرم اومده بود شهرستان دنبال من که اونا هم گفتن حالا که اومده ما هم باهات میایم می خوایم بریم دکتر. کسی خونه نبوده که تمیز کنه بعدش نمی تونستم بگم که با ما نیاد چون ماشین نداشتن و خواستن با ماشین ما بیان 

بگو آره هر طور راحتید فک کنید مهم خودمم که میدونم اینطور نیست

من که باز برعکس شماهم همیشه نامرتبم مهمون میاد سریع خونرو تمیز میکنم😅😝آبجیم اومده بود میگفت به به همه چیت خوشبو کابینتا یخچال همه چی مرتب😕😂😂😂😁

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

این دفعه که تیکه انداختن..بگو خودتونو میزنید به نفهمی .واقعا نمیدونید وقتی دو هفته شوهرو تنها بذاری خونه رو به گند میکشن....خدا نکنه چیزی از کسی ببینین ..اینا رو بگو

برام دعا کنید..دعای عاقبت بخیری برا من و عزیزانم
حالا واقعا دیگه نمی دونم چی بگم مثلا میگم امروز مردم از بس تمیز کاری کردم شکلک خنده میزان یا می گن ر ...

...بگو چرا شکلک میذارید ...خیلی قاطع اینو بنویس

خونه رو که جا به جا کردم مامانم زنگ زد و گفتم فرش ها رو دادم قالی شویی و کل وسایل رو شستم و..... گفت خوب کاری کردی واقعا کثیف بودن 🤕این یعنی به مامانمم گفتن حالا من این همه تمیز می کنم سال به سال یکی از اقوام خودم نیومدن و ببینن

شوهرم اومده بود شهرستان دنبال من که اونا هم گفتن حالا که اومده ما هم باهات میایم می خوایم بریم دکتر. ...

من درکت میکنم چون منم با مادرشوهر خواهر شوهرم برگشتیم خونه ما که خیلی از خونمون دوره خونشون و خونه نامرتب بود مدام مادرشوهرم میگفت آدم باید دوروبرشو جمع کنه..ولی باورت میشه عین خیالم نبود..حرص نداره که بذار فک کنه عروس کثیفیم..من تازه شوهرمم برام مهم نیست😆همیشه غر میزنه من نمیشنوم چی میگه🙉

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
خونه رو که جا به جا کردم مامانم زنگ زد و گفتم فرش ها رو دادم قالی شویی و کل وسایل رو شستم و..... گفت ...

اونا که تیکه میندازن خواهراتن درسته؟