2777
2789
عنوان

چالش دیزنی لند .

152 بازدید | 13 پست

پرنسس موردعلاقه تون کی بود

خودم وانیلوپی

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه میگی کدومه عکس بده

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

نمی دونم دیزنی بود یا نه ولی مولان رو دوست دارم

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
اینکه میگی کدومه عکس بده

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

کشته مرده ی راپونزل بودم 😑 و جِنی تو کارتونه دوازده رقصنده 😂😑 اصن همشون اه 😒😂

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱
نمی دونم دیزنی بود یا نه ولی مولان رو دوست دارم

آره دیزنی بود

من قدیما اون دخترای فندقشکنو دوست داشتم بچه بودم.

الان گارفیلدووسالیوان شرکت هیولاها😐

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!